weekendje zeilen

Vrije tijd

Onthaasten met familie en vrienden
Met familie en vrienden aan boord van de “Catharina van Mijdrecht” waan je je in een andere wereld. Als de zeilen zijn gezet blijkt tijd een relatief begrip. Geef je over aan de elementen en de dagelijkse stress valt van je af. Dit onthaastende effect is de reden waarom velen voor een zeilschip kiezen als ze er even tussenuit willen.

Frisse wind
met familie en vrienden zeilen op het IJsselmeerAls jullie met familie en vrienden onderweg zijn ontstaat er aan boord van een zeilschip al snel een bijzondere sfeer. Gezamenlijk een dagje of weekend zeilen op het IJsselmeer zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen. Nieuwe ideeën vinden hun weg naar buiten en oude obstakels kunnen worden opgeruimd. Een zeiltocht is daardoor heel geschikt als gelegenheid om de vriendschapsbanden weer aan te halen.

Onvergetelijke Ervaring
Aan boord van de Catharina van Mijdrecht zijn jullie in de handen van een vakkundige bemanning. Met hun jarenlange ervaring weten zij elke zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring te maken. Jos Rodewijk is de schipper en zal jullie veilig over de woelige baren voeren; Danny Honig is de gastvrouw en zorgt er voor dat het jullie op culinair gebied aan niets zal ontbreken.

Originele Klipperaak.
De Catharina van Mijdrecht is een prachtige en originele Klipperaak. Ideaal voor een dagje of weekendje zeilen op het IJsselmeer. Je kunt onder deskundige begeleiding meehelpen met zeilzetten en zelf ook een tijdje het roer in handen nemen. Daarnaast is er voldoende tijd voor een ontspannen gesprek met een hapje en een drankje.

Representatief
De Catharina van Mijdrecht is een traditioneel zeilschip, maar ze is ook modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. En vooral sfeervol, representatief en fraai. Een prima plek voor de ontvangst van relaties!
De Catharina van Mijdrecht heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers; daarnaast beschikt ze over 18 slaapplaatsen. Is jullie gezelschap groter? geen nood! Wij kennen als geen ander de mogelijkheden om samen met andere schepen op te varen. Samen voor anker voor een gezellige barbecue aan boord, of actief meedoen aan een sportieve mini-regatta!

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon maken wij voor ieder gezelschap en budget een passend arrangement met alles erop en eraan. Jullie weten van te voren precies waar je aan toe bent. Mocht het aantal deelnemers veranderen dan kan dit tot 7 dagen voor afvaart aan ons worden doorgegeven.
Compleet verzorgde arrangementen van hoge kwaliteit.


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!