Catharina voor particulieren

Kom helemaal tot rust aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Geniet van het prachtige uitzicht, de frisse wind door je haren en onderonsjes met familie en vrienden. Even weg van de dagelijkse stress en sta jezelf toe om volledig op te gaan in het moment.

Offerte aanvragen
DSC_0002

Onze populaire particuliere arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en een drankje.

Dagtocht
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes!

MEER INFORMATIE
Dinercruise
Op zoek naar een bijzondere locatie om heerlijk te dineren? Zoek niet langer en kom heerlijk dineren op het water aan boord van de Catharina van Mijdrecht!

MEER INFORMATIE
Sunsetcruise
Stap aan boord van de Catharina van Mijdrecht en laat je betoveren door het prachtige uitzicht van de zonsondergang boven het water.

MEER INFORMATIE
Weekendje zeilen
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Ripped_blue-arrangementen

Frisse wind

Zeilen met familie en vrienden zorgt al snel een voor bijzondere sfeer. Of het nu gaat om een dagtocht of weekendje op het IJsselmeer, het prachtige uitzicht en de frisse wind zorgen voor veel genot. Veel van onze bezoekers komen tot nieuwe inzichten of ideeën. Een zeiltocht is dus ook zeer geschikt om vriendschappen te versterken.

Ruime mogelijkheden

Het schip is voor vele doelen in te zetten:

Geniet van een ontspannen dagje zeilen met vrienden of familie op het IJsselmeer. Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen en ervaar de verfrissende wind door het hoofd en de onderlinge verstandhoudingen.
Een dagje zeilen op het IJsselmeer blijft het ultieme uitje.
Meer informatie

Tijdens een weekendje zeilen op de Catharina van Mijdrecht waan je je in een andere wereld. Als de zeilen zijn gezet is tijd een relatief begrip. Geef je over aan de elementen en de dagelijkse stress valt van je af.
Een weekend zeilen staat garant voor onvergetelijk samenzijn.
Meer informatie

Individueel meezeilen; geniet deze zomer met je partner of gezin van een heerlijke zeilvakantie. Verken een week lang de prachtige Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren.
Een zeilvakantie staat voor nieuwe ervaringen en avontuur.
Meer informatie

Symbolisch worden de stoffelijk resten weer terug gegeven aan de elementen. Op de Catharina van Mijdrecht is het mogelijk om een asverstrooiing op het water uit te voeren.
Een gedenkwaardig en onvergetelijk afscheid.
Meer informatie

Wil je letterlijk in een huwelijksbootje stappen? Dat kan! De Catharina van Mijdrecht is een officiële trouwlocatie. Geef elkaar het jawoord midden op het water.
Wij verzorgen graag jullie bijzondere dag.
Meer informatie

Een week of midweek zeilen op het IJsselmeer is leuk en leerzaam, tijdens een zeilkamp leren jullie elkaar en Nederland van een heel andere kant kennen.
Het kan veilig op de volledig gecertiviceerde Catharina van Mijdrecht.
Meer informatie

Een alternatief voor de gebruikelijke zuip en bralpartij. Binnen de beslotenheid van de Catharina van Mijdrecht kun je op een gezellige en sportieve manier afscheid nemen van je vrijgezellenbestaan.
Uiteraard hoort een biertje of wijntje erbij.
Meer informatie

De Catharina van Mijdrecht voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en de bemanning heeft een gedegen opleiding aan de zeevaartschool.
Je kunt met een gerust hart bij ons aan boord stappen.
Meer informatie

Onvergetelijke ervaring

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht ben je in handen van vakkundige bemanning. Jos Rodewijk is de schipper en brengt je veilig van punt A naar punt B. Danny Honig is de gastvrouw en zorgt ervoor dat jullie op culinair gebied niets ontbreken. Met hun jarenlange ervaring weten zij iedere zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Originele Klipperaak

De Catharina van Mijdrecht is gebouwd in 1916, als één van de laatste zeilende vrachtschepen. Deze prachtige en originele Dedemster Klipperaak begon in de jaren 80 aan haar tweede carrière als passagiersschip na een lange vrachtperiode.

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht draait het echt om de beleving van de gasten. Zo kun je onder deskundige begeleiding helpen zeilen of zelfs een tijdje het roer overnemen. Daarnaast is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes met hapjes en drankjes.

Representatief

Het traditionele zeilschip is modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. Het interieur straalt een authentieke sfeer uit, met veel gelakt hout en nautische details. Er zijn voldoende zitplekken en ook voor de zonliefhebbers is er een ruim zonnedek.

Het zeilschip heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers en beschikt over 18 slaapplaatsen verdeeld over 8 kamers. Is jullie gezelschap groter? Geen probleem! We varen ook in samenwerking met andere schepen. Na een welbestede dag gaan we samen voor anker voor een barbecue aan boord of bijvoorbeeld een sportieve activiteit!

Arrangementen

We hebben meerdere arrangementen. Voor een vast bedrag per persoon stellen we voor ieder gezelschap (en budget) een passend arrangement samen met alles wat je maar wilt! Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. En vallen er toch nog mensen af? Geen probleem. Het definitieve aantal personen kun je tot zeven dagen voor vertrek aan ons doorgeven.

Sfeerimpressie

Particuliere referenties

Vele bedrijven, families en verenigingen hebben de afgelopen jaren bij ons aan boord vertoefd. Dit altijd tot wederzijds genoegen. Zij bevelen de Catharina van Mijdrecht dan ook van harte aan voor uw volgende uitje. Ook op Facebook hebben wij al meer dan 1000 Fans.

Enkele van de vele referenties die we hebben mogen ontvangen:

© 2024 - Catharina van Mijdrecht