teambuilding zeilen

Teambuilding zeilen

Teambuilding zeilen op het IJsselmeer
teambuilding zeilenSamen zeilen zorgt voor een frisse wind door het team. Onderlinge verstandhoudingen kunnen worden herzien en oude obstakels worden gezamenlijk omzeild. Een zeiltocht is daardoor op zich al een teambuilding.

Ervaren bemanning
In onze trainingsarrangementen is het zeilen de teambuilding. Denk hierbij aan het gezamenlijk zeil zetten, het uitvoeren van de manoeuvres en de zorg voor het schip. De groep wordt hiertoe opgesplitst in kleinere units die elk een specifieke taak aan boord toebedeeld krijgen. De bemanning begeleidt de groepen gedurende de training en evalueert aan het eind de ontwikkeling met de gehele groep. De bemanningsleden zijn zeer ervaren en getraind in het begeleiden van groepsvorming.
Hiernaast vind je enkele arrangementen voor een interessante teambuilding.

Professionele training
De trainingen kunnen ook worden verzorgd door professionele trainers die zelf zeilervaring hebben en ondersteund worden door de bemanningsleden van het zeilschip. Wij maken graag een offerte op maat voor een trainingsarrangement.
Voor wie zelf een training wil uitvoeren kunnen wij het schip aanbieden als accommodatie, al dan niet inclusief de ondersteunende rol van de bemanning.
Bel ons om nader kennis te maken en je wensen aan boord te bespreken.

Onze filosofie
Succes in het team kan aan boord worden gecreëerd en gemodelleerd. Bij het zeilen wordt de correlatie tussen oorzaak en gevolg direct duidelijk. De manoeuvres tijdens het zeilen dienen als spiegel voor gedrag- en communicatiepatronen binnen het team. Daarom zijn het prima trainingssituaties voor nieuwe samenwerkingsvormen. Alle facetten aan boord zijn metaforen, zoals de koers die gezeild wordt. Een schip is een gesloten systeem.
Klik hier om meer over onze teambuildingsfilosofie te leren.

Meerdaagse sessies
Op de Catharina van Mijdrecht kan ook comfortabel overnacht worden. Een meerdaagse training biedt nog meer mogelijkheden, en we hoeven onderweg niet per se terug naar een haven. Het schip is volledig zelfvoorzienend.

Technische voorzieningen
Aan boord kan gebruik worden gemaakt van Internet, flip-over, whiteboard, projectiescherm en 37″ led-tv.

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van jullie teambuilding is natuurlijk zeer belangrijk. Jullie zeiltocht zal bij ons tot in de puntjes verzorgd zijn.
Naast (of na) de actie van het zeilen is er ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje bij de bar.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weten van te voren precies waar jullie aan toe zijn.
Hiernaast vind je enkele arrangementen voor jullie bedrijfsuitje.
Klik hier voor al onze compleet verzorgde arrangementen.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.
Klik hier voor onze handige rekenhulp.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?
Klik dan hier voor de actuele prijzen.

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden.
Klik hier voor ideeën die in uw tocht kunnen worden ingepast.

Een teambuilding zeilen op het IJsselmeer, bedrijfsuitje, productpresentatie, customer event of vergaderen op een traditioneel zeilschip. Zeilen op het IJsselmeer samen met uw collega’s of klanten. Aan boord van de Catharina van Mijdrecht verlopen de contacten soepeler en komt iedereen tot rust.


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!