Teambuilding zeilen

Samen zeilen zorgt voor een frisse wind door het team. Onderlinge verstandhoudingen kunnen worden herzien en oude obstakels worden gezamenlijk omzeild. Een zeiltocht is daardoor op zich al een teambuilding.

Offerte aanvragen
teambuilding zeilen

Onze populaire zakelijke arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en een drankje.
Dagtocht
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes!

MEER INFORMATIE
Dinercruise
Op zoek naar een bijzondere diner locatie voor je medewerkers en/of zakelijke relaties? Dan is deze geheel verzorgde dinercruise op het IJsselmeer precies wat je zoekt!

MEER INFORMATIE
Weekend zeilen
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Ripped_blue-arrangementen

Een goed team

Zeilen is de teambuilding, denk hierbij aan het gezamenlijk uitvoeren van de manoeuvres. De groep wordt hiertoe opgesplitst in kleinere units die elk een specifieke taak hebben. De bemanning begeleidt de units en evalueert de ontwikkeling met de gehele groep.
De bemanning is zeer ervaren in het begeleiden van groepsvorming.

Professionele training

De trainingen kunnen ook worden verzorgd door professionele trainers met zeilervaring. Wij maken graag een offerte op maat voor een trainingstraject.
Voor wie zelf een training wil uitvoeren kunnen wij het schip aanbieden als accommodatie, al dan niet inclusief de ondersteunende rol van de bemanning.
Neem contact met ons op om je wensen aan boord te bespreken.

Succes in het team kan aan boord worden gecreëerd en gemodelleerd. Bij het zeilen wordt de correlatie tussen oorzaak en gevolg direct duidelijk. De manoeuvres tijdens het zeilen dienen als spiegel voor gedrag- en communicatiepatronen binnen het team. Daarom zijn het prima trainingssituaties voor nieuwe samenwerkingsvormen. Alle facetten aan boord zijn metaforen, zoals de koers die gezeild wordt.
Een schip is een gesloten systeem.
Klik hier om meer over onze teambuildingsfilosofie te leren

Ruime mogelijkheden

Onderstaande arrangementen dienen als voorbeeld en zijn geheel naar wens aan te passen.
Het schip is voor een teambuilding op diverse manieren in te zetten:

Met het team samen een dag actief zeilen, maar ook gezellig onder elkaar met een hapje, een drankje en een goed gesprek.
Het team kan er weer een tijdlang tegen!
Bekijk het arrangement

Een uitgebreide teambuilding waarbij het samen leven aan boord een extra dimensie geeft aan de teamgeest.
Twee dagen zeilen is het ultieme teamuitje.
Bekijk het arrangement

Wil je voor je bedrijf een team evenement samenstellen waar nog jaren over nagepraat wordt? Wat dacht je van een echte zeilwedstrijd, waarbij de deelnemers in teams worden opgedeeld en aan boord gaan van verschillende schepen.
Van eenvoudig samen zeilen tot professionele trainingen op maat.
Meer informatie

Hier vind je diverse voorbeeld ideeën voor het bedrijfsuitje. Onze arrangementen dienen als voorbeeld en zijn geheel naar jullie wensen samen te stellen.
Wij verzorgen het graag voor jullie.
Meer informatie

Goed georganiseerd

Een goede organisatie van jullie bedrijfsuitje is zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat jullie zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de actie van het zeilen is er altijd ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje aan dek of in de gezellige kajuit.

Wij krijgen vaak de vraag of een bepaald bedrijfsuitje binnen de WKR (werkkostenregeling) valt. Er is op dat gebied namelijk nogal wat veranderd.
Zo organiseer je een bedrijfsuitje dat buiten de WKR valt.
Meer informatie

De Catharina van Mijdrecht voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en de bemanning heeft een gedegen opleiding aan de zeevaartschool.
Je kunt met een gerust hart bij ons aan boord stappen.
Meer informatie

Onvergetelijke ervaring

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht ben je in handen van vakkundige bemanning. Jos Rodewijk is de schipper en brengt je veilig van punt A naar punt B. Danny Honig is de gastvrouw en zorgt ervoor dat jullie op culinair gebied niets ontbreken. Met hun jarenlange ervaring weten zij iedere zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Originele Klipperaak

De Catharina van Mijdrecht is gebouwd in 1916, als één van de laatste zeilende vrachtschepen. Deze prachtige en originele Dedemster Klipperaak begon in de jaren 80 aan haar tweede carrière als passagiersschip na een lange vrachtperiode.

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht draait het echt om de beleving van de gasten. Zo kun je onder deskundige begeleiding helpen zeilen of zelfs een tijdje het roer overnemen. Daarnaast is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes met hapjes en drankjes.

Representatief

Het traditionele zeilschip is modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. Het interieur straalt een authentieke sfeer uit, met veel gelakt hout en nautische details. Er zijn voldoende zitplekken en ook voor de zonliefhebbers is er een ruim zonnedek.

Het zeilschip heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers en beschikt over 18 slaapplaatsen verdeeld over 8 kamers. Is jullie gezelschap groter? Geen probleem! We varen ook in samenwerking met andere schepen. Na een welbestede dag gaan we samen voor anker voor een barbecue aan boord of bijvoorbeeld een sportieve activiteit!

Sfeerimpressie

Zakelijke referenties

Vele bedrijven en instellingen hebben de afgelopen jaren bij ons aan boord vertoeft. Dit altijd tot wederzijds genoegen. Zij bevelen de Catharina van Mijdrecht dan ook van harte aan voor jouw volgende uitje.

© 2024 - Catharina van Mijdrecht