Offerte aanvragen

Even zeilen met vrienden of familie. Een hapje, een drankje en een goed gesprek. Even weg van de dagelijkse beslommeringen. Laat ons weten wat de wensen zijn dan reageren wij met een vrijblijvend aanbod.

Prijs berekenen

Met onze dagtocht en weekend-aanvraag kun je aangeven wat de zeiltocht mag kosten. Je zit nog nergens aan vast, wij reageren met een vrijblijvend aanbod.

Je kan kiezen voor een basisarrangement als het budget beperkt is; voor een paar euro meer heb je echter al ons uitgebreide assortiment. Kies voor onze luxe catering als het de gasten aan niets mag ontbreken.
Meer informatie vind je op onze Cateringpagina

Ontstaan er later andere wensen of vallen er onverhoopt mensen af; bij ons kun je de catering en het aantal deelnemers tot tien dagen voor afvaart nog wijzigen.

Monnickendam

Onze zeiltochten beginnen en eindigen meestal  in Monnickendam. Dit mooie stadje op tien autominuten vanaf de ring van Amsterdam is de ideale afvaarthaven voor al onze zeilreizen op het IJsselmeer. Het heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van de haven en is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Andere havens zijn in overleg mogelijk.

Ik doe een aanvraag voor een:

Offerte


Dagtocht

Weekend

© 2024 - Catharina van Mijdrecht