interieur zeilschip

Interieur zeilschip

Authentieke sfeer
Het originele interieur uit 1985 is grotendeels behouden en ademt een authentieke sfeer. Veel gelakt hout en nautische details maken het beeld compleet. In de moderne en sfeervolle open kombuis met een origineel vijfpits gasfornuis en oven kan met gemak een uitgebreide maaltijd worden bereid voor de vele hongerige kelen tijdens of na de reis. Daarnaast is er een biertap, een ruime koelkast en een aparte wijnkoeling.
interieurplattegrond
Ruim en gezellig
Het dagverblijf is ruim en gezellig uitgevoerd, zodat een grote groep comfortabel aan kan schuiven voor de maaltijd. Een cd-speler met iPod dock en een 37″ LED-tv met dvd/blue-rayspeler zijn aanwezig. Tijdens een training of vergadering kan er op aanvraag over een flipover, whiteboard, projectiescherm en internet beschikt worden. Voor de koudere dagen is het schip uitgerust met centrale verwarming.
Catharina van Mijdrecht

Slapen aan boord
De slaapgelegenheid aan boord voldoet aan standaard comforteisen. Het Clawa sterrensysteem heeft het schip hiervoor drie sterren toebedeeld. De bedden zijn ten minste 70 cm breed, gemiddeld twee meter lang en voorzien van nieuwe, comfortabele matrassen en een leeslampje.
Bedden zeilschip De slaapgelegenheid bestaat uit 18 bedden (kooien) verdeeld over 8 kamers (hutten): 7 tweepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer. Op aanvraag is er een extra vierpersoonskamer beschikbaar,en in speciale gevallen kunnen er ook drie personen op de banken in het dagverblijf slapen.
Is jullie gezelschap groter? Geen nood! Wij kennen als geen ander de mogelijkheid om samen met andere schepen op te varen. Samen voor anker voor een gezellige barbecue aan boord of actief deelnemen aan een sportieve miniregatta!

Sanitair
Er bevinden zich twee toiletten aan boord, waarvan een in een ruime badkamer. Er is een warme douche aan boord, wastafels in alle hutten, een wasmachine en voldoende drinkwater voor een paar dagen.


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!