Interieur zeilschip

In 1985 is de Catharina van Mijdrecht geheel gerenoveerd. Bij deze restauratie is veel aandacht besteed aan het oorspronkelijke uiterlijk van het schip. Veel gelakt hout en nautische details maken het schip af. Een groot deel van dit oorspronkelijke uiterlijk is tot de dag van vandaag bewaard gebleven. Het schip ademt echt die authentieke sfeer uit. Toch heeft het schip ook een moderne kant. Zo is er charmante open keuken met een origineel vijfpits gasfornuis en oven. En natuurlijk niet te ontbreken: een biertap, ruime koelkast en aparte wijnkoeling.

interieur_catharina_10

Ruim en gezellig

Het dagverblijf is ruim en gezellig ingericht zodat ook grote gezelschappen comfortabel kunnen tafelen. Aan boord is een cd-speler met iPod-dock en een 37-inch led-tv met dvd/blu-rayspeler aanwezig. Genoeg mogelijkheden om te ontspannend! Tijdens trainingen of vergaderingen kunnen op verzoek flip-overs, whiteboards, projectieschermen of een internetverbinding worden geregeld. En zijn de dagen wat kouder? Dan hoef je gelukkig niet in de kou te zitten. Het schip beschikt namelijk over een centrale verwarming.

interieur_catharina_16
interieur_catharina_21

Slapen aan boord

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht kun je comfortabel slapen. Het Clawa-sterrensysteem kende het schip hiervoor zelfs drie sterren toe. De bedden zijn minimaal 70 cm breed, 2 meter lang, voorzien van nieuwe, comfortabele matrassen en een handig leeslampje.

De slaapgelegenheid bestaat uit 18 bedden verdeeld over 8 kamers: 7 tweepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer. Een extra vierpersoonskamer is op aanvraag beschikbaar. In bijzondere gevallen kunnen er ook drie personen op de bank slapen.

Is je gezelschap groter dan 18 personen? Geen probleem! We varen ook in samenwerking met andere schepen. Na een welbestede dag gaan we samen voor anker voor een barbecue aan boord of bijvoorbeeld een sportieve activiteit!

Sanitair

Op het schip bevinden zich twee toilette, waarvan één in de ruime badkamer. Er is een warme douche aan boord, waswafels in alle hutten, een wasmachine en voldoende drinkwater voor een paar dagen.

Toegankelijkheid

Helaas is het schip niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het is wel mogelijk het schip met een rollator te betreden, maar hier is wel persoonlijke begeleiding bij nodig. Gasten die volledig afhankelijk zijn van hun rollator wordt afgeraden het schip te betreden.

Sfeerimpressie

© 2024 - Catharina van Mijdrecht