Vrijgezellenfeest zeilen op het IJsselmeer

Vrijgezellenfeest zeilen is een sportieve en gezellige dag op het water. Met of zonder de nodige geintjes, want binnen de beslotenheid van het schip is veel mogelijk. Even een middagje heerlijk uitwaaien of een nachtje stevig stappen in Amsterdam of Volendam? Laat even weten wat de plannen zijn, de schipper denkt graag met je mee.

Gênante situaties
Je wilt een vrijgezellenfeest organiseren waarop iedereen het naar zijn zin heeft? Behalve de vrijgezel natuurlijk, want een vrijgezellenfeest is immers hét moment om je vrijgezelle vriend(in) in de meest gênante situaties te brengen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het slachtoffer eens flink te laten werken. Aan boord van een schip is genoeg te doen en onze schippers geven graag het bevel om het dek te zwabberen of om de zeilen te hijsen. Zelf een leuke klus voor de gelukkige bedacht? In overleg met de schipper is veel mogelijk!

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar jullie aan toe zijn.

Offerte aanvragen
Laat ons weten wat de wensen zijn dan reageren wij met een offerte op maat.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf het ideale arrangement.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden. Klik hier voor alle extra’s!

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht