catering zeilschip

Cateringlijst

Met liefde
Graag willen wij u op het volgende attenderen:
* Wij bereiden al onze maaltijden met liefde, direct aan boord en met verse producten.
* Wij gebruiken geen onnodige toevoegingen.
* Wij serveren alleen duurzaam gekweekte of gevangen vis.
* wij gebruiken waar mogelijk diervriendelijk geproduceerd vlees.
* Al onze producten worden zo veel mogelijk in de streek ingekocht.
* Wij houden op verzoek rekening met speciale diëten, zoals vegetarisch, glutenvrij, halal of koosjer.
* Indien gewenst maken wij u een offerte met geheel biologische producten.catering zeilen op het ijsselmeer

Uw gastvrouw, Danny Honig.

Als je in onze lijst niet vindt wat je zoekt, neem dan contact met ons op; wij leveren op verzoek een catering geheel op maat.
Je kunt kiezen voor de basis als het budget beperkt is, voor een paar euro meer heb je echter al ons uitgebreide assortiment en kies voor onze luxe catering als het jullie aan niets mag ontbreken.
De onderstaande prijzen zijn per persoon en inclusief BTW.

Ontvangst Prijs
Basisontvangst
Koffie en thee met een scheepskoekje.
€ 3.00
Uitgebreide ontvangst
Koffie en thee met appeltaart en slagroom.
€ 3.75
Luxe ontvangst
Koffie en thee met gesorteerd gebak.
€ 5.75

Namiddag en avond
Schippersbitter met haring op roggebrood. € 5.75.
Wijn met kaas- en worstplateau. € 8.50.

Scheepsontbijt
Basisontbijt € 7.50.
Diverse soorten brood. 2 soorten kaas, vleeswaar en zoet beleg.
Koffie, thee en melk.
Uitgebreid ontbijtbuffet € 11.50.
Diverse soorten brood (bruin, wit en krentenbrood, crackers, broodjes e.d.).
3 soorten kaas, vleeswaar en zoet beleg,  gekookt ei.
Yoghurt met cruesli. Koffie, thee, melk en jus d’orange.
Luxe ontbijtbuffet € 16.50.
Diverse luxe broodsoorten en broodjes. Een selectie aan binnen- en buitenlandse kazen. Schaal met diverse luxe vleessoorten en patés. Gebakken ei of roerei met spek. Yoghurt met cruesli en vers fruit, koffie, thee, melk en jus d’orange.

Scheepslunch
Basislunch € 9.50.
Diverse soorten brood, groentesoep. 2 soorten kaas, vleeswaar en zoet beleg.
Koffie, thee en melk.
Uitgebreid lunchbuffet € 13.50.
Diverse soorten brood en broodjes, Pestobouillon met tomaat en spinazie.
3 soorten kaas, vleeswaar en zoet beleg. Vers in Monnickendam gerookte makreel.
Vers fruit, koffie, thee, melk en jus d’orange.
Luxe lunchbuffet € 19.50.
Diverse luxe broodsoorten en broodjes. Versgemaakte tomatensoep, pompoensoep of courgettesoep met citroen.
Schalen met diverse luxe vleessoorten en patés. Luxe visschotel.
Een selectie aan binnen- en buitenlandse kazen.
Koffie, thee, melk, vruchtensappen en vers fruit.
Salad bar € 19,50.
Pittige Tomatensoep met crème fraîche.
Diverse luxe broodsoorten en broodjes. Kruidenboter, tapenade en hummus.
Diverse salades, rauwkost en cherrytomaatjes met verschillende dressings.
Croutons, noten, pijnboompitjes, olijven, kappertjes en zongedroogde tomaten.
Gravad lax en vers in Monnickendam gerookte makreel.
Uitgebakken spek en gerookte kip. Feta, gorgonzola en Edammer kaasblokjes.
Koffie, thee, melk, vruchtensappen en vers fruit.
Mediterraans lunchbuffet € 24,50.
Diverse luxe broodsoorten en broodjes, waaronder stokbrood en Turks brood. Licht pittige rode-linzensoep. Eicurry, zoetzure rundvleessalade, Couscoussalade met verse munt. Kipsalade met mango. Citroen- en knoflookboter. Olijven,  Dadels gevuld met roomkaas. Verse vijgen (seizoengebonden). Koffie, thee, melk, vruchtensappen en vers fruit. Verse muntthee, zwarte thee en Chai.

Tussendoortjes
Basis borrelhapjes € 3.50.
Gemengde nootjes, kaasblokjes, plakjes (lever-)worst.
Uitgebreide borrelhapjes € 4.75.
Gemengde nootjes, kaasblokjes, salami en chorizo, olijven met knoflook.
Luxe borrelhapjes € 8.50.
Gemengde nootjes, kaasblokjes, salami en chorizo, olijven met knoflook en diverse belegde toastjes.
Zuiderzee borrelgarnituur € 8.50.
Gemengde nootjes, Amsterdamse uitjes, kaasblokjes en plakjes (lever-)worst.
Haring op roggebrood. Toastjes met vers in Monnickendam gerookte makreel.
Oriëntaalse theetafel € 11.50.
IJsthee, chai en verse muntthee. Turks fruit. Verse vijgen (seizoensgebonden) met geitenkaas en walnoten.
Dadels gevuld met roomkaas. Baklava.
Haringparty € 12.50.
Het haringseizoen begint dit jaar op woensdag 10 juni! Onbeperkt genieten van de eerste maatjesharing, verzorgd door vishandel ‘t Hart in Monnickendam. Voor de gasten die niet van haring houden hebben we diverse andere luxe hapjes.
Extra uitgebreid borrelgarnituur € 14.50.
Luxe hapjes vanaf een schaal: Canapés met Parmaham, toast met brie, palinghapje, zalm-dillerolletjes, Hollandse haring met uitjes op roggebrood, soesjes met zalmcreme, tapenades met diverse broodsoorten, olijven en gehaktballetjes in tomatensaus.
High Tea € 19.50.
Verschillende theesoorten met honing, citroen en verse munt.
Scones met diverse jams, marmelade en clotted cream. Luxe bonbons, muffins en brownies.
Sandwiches en hartige hapjes.

Basis maaltijden
Hollandse maaltijden € 18.50
Met een soepje vooraf, toetje en keuze uit twee stamppotten:
Rauwe andijviestamppot met spekjes, kaas en een gehaktbal.
Zuurkoolstamppot met ananas en spek.
Leidse hutspot met klapstuk.
Preistamppot met een blinde vink.
Smeuige boerenkool met spekjes, ui en rookworst.
Captain’s dinner € 18.50
Kapucijners met spekjes, gebakken uitjes, gehaktschotel, gemengde salade, diverse tafelzuren en sauzen.
Mexicaanse tafel € 18.50
Tortilla’s, gegrilde kip, chili con carne. Groene salade, tomaat, paprika en mais. Guacamole, kaas en zure room.
Barbecue € 18.50
Hamburger, grillworst, spareribs en satéstokje. Pastasalade met verse groenten. Aardappelsalade met ei, bieslook en selderij. Saté-, BBQ- en knoflooksaus. Brood met kruidenboter.

Uitgebreide Maaltijden
Captain’s dinner buffet € 23.50
Huisgemaakte tomaten- of pompoensoep. Kapucijners met uitgebakken spekjes. Beenham met honing. Gehaktschotel. Haring met roggebrood. Vers in Monnickendam gerookte makreel. Gemengde salade. Verse rauwkostsalade. Amsterdamse uitjes en tafelzuren, mosterd en sauzen. Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter.
Barbecue € 23.50
Filetlapje. Hamburger. Satéstokje. Spareribjes. Kipkluifje. Cevapcici (Grieks worstje). Zalmpakketje. Gemengde salade met gedroogde tomaat en feta. Couscoussalade met verse munt. Aardappelsalade met walnoot en bleekselderij. Saté-, sjasliek-, knoflook- en cocktailsaus. Brood met kruidenboter.
‘Indische’ rijsttafel € 23.50
Rendang daging, Ajam saté en Semoer babi. Sambal boencis en Sajoer tofu taugé. Witte rijst, Mie goreng en Nasi koening. Sambal, kroeppoek, gebakken uitjes, Seroendeng en Atjar. Spekkoek.
In het seizoen:
Mosselbuffet € 23.50
Mosselen met Hollandse mosselkruiden en seizoensgroenten. Provençaalse mosselen met tijm, rozemarijn en witte wijn. Gemengde groene salade. Aardappelsalade met ei, bleekselderij en walnoot. Mossel-, knoflook- en cocktailsaus. Brood met kruidenboter en olijventapenade. Vanaf 15 juni.
Aspergemaaltijd € 23.50
Vers aan boord bereide asperges. Nieuwe krielaardappeltjes. Warme beenham. Gerookte zalm. Eiersalade. Hollandaisesaus met verse peterselie. Mosterd-dillesaus. April t/m juni.

Luxe dinerbuffetten
Oriëntaals buffet € 29.50
Licht pittige rode-linzensoep. Salade met geitenkaas, pijnboompitten, noten en vijgen. Gevulde dadels met roomkaas. Milde Chiligroente. Couscoussalade met verse munt. Vis in kerrie met kokos. Pittige Kip. Citroenrijst. Humus, tzatziki en Turks brood. Vanillerisotto met fruit of baklava toe.
Mediterraans buffet € 29.50
Minestrone. Buffelmozzarella met verse basilicum. Groene salade met pijnboompitten en zongedroogde tomaten. Tricolore pasta met tonijn, gegrilde paprika en verse basilicum. Couscoussalade met verse munt. Gehaktballetjes in tomatensaus. Ratatouille.  Viskoekjes. Gemengde groene salade met gedroogde tomaat en feta. Olijven- en citroenboter. Ciabatta, Turks brood en stokbrood.
Captain’s dinner buffet € 29.50
Huisgemaakte tomaten- of pompoensoep. Kapucijners met uitgebakken spekjes. Beenham met honing. Gehaktschotel. Haring met roggebrood. Vers in Monnickendam gerookte makreel. Mosselen met Hollandse mosselkruiden en seizoensgroenten. Gemengde salade. Verse rauwkostsalade. Amsterdamse uitjes en tafelzuren, mosterd en sauzen. Stokbrood met huisgemaakte kruidenboter.
Luxe ‘Indische’ rijsttafel € 29.50
Rendang daging, Ajam saté, en Semoer babi. Ikan Bali en Oedang bakar pedis. Sambal boencis en Sajoer toemis taugé. Witte rijst, Mie goreng en Nasi koening. Sambal, kroeppoek, gebakken uitjes, Seroendeng en Atjar. Spekkoek.

Luxe barbecue’s
Gourmet barbecue € 29.50
Voor de fijnproever; kleinere stukjes kwaliteitsvlees zodat u het voledige assortiment kunt proeven.
Kiphouthakker met spek. Gemarineerd biefstukje. Varkenshaas op stok met zongedroogde tomaat. Filetlapje. Hamburger. Satéstokje. Spareribjes. Kipkluifje. Cevapcici (Grieks worstje). Vispakketje. Gegrilde Gamba. Pastasalade met verse groenten. Gemengde salade met gedroogde tomaat en feta. Couscoussalade met verse munt. Aardappelsalade met walnoot en bleekselderij. Saté-, sjasliek-, knoflook- en cocktailsaus. Brood met kruidenboter, tzatziki en hummus.
Poseidon barbecue € 29.50
Zoals de Gourmet, maar dan met meer vis en groenten van de gril.
Gemarineerd biefstukje. Kiphouthakker met spek. Varkenshaas op stok met zongedroogde tomaat. Cevapcici (Grieks worstje).  Gegrilde gamba. Diverse vispakketjes. Groenten van de grill. Pastasalade met verse groenten. Gemengde salade met gedroogde tomaat en feta. Couscoussalade met verse munt. Aardappelsalade met ei, walnoot en bleekselderij. Saté-, sjasliek-, knoflook- en cocktailsaus. Brood met kruidenboter en Tzatziki.
Carnivoor barbecue € 29.50
Voor de echte vleeseter; flinke stukken vlees, vers van de grill.
Gemarineerde biefstuk. Karbonade. Kipdrumstick. Sjasliekspies. Spareribs. Hamburger. Cevapcici (Griekse worst). Verse grilworst. Satéstok. Pastasalade met verse groenten. Gemengde salade met gedroogde tomaat en feta. Aardappelsalade. Saté-, sjasliek-, knoflook- en cocktailsaus. Brood met kruidenboter.

Desserts
Slagroomsoesjes met chocoladesaus, € 3,50.
Verse fruitsalade met slagroom, € 4.50.
Friesche Tiramisu, € 5,50.
Baklava: de beste van Amsterdam, € 6,50.

Dranken
Basisassortiment
Koffie en thee € 1,75.
Mineraalwater € 1,75.
Cola, Fanta en Sprite € 2,00.
Glas tapbier (vaasje) € 2,50.
Rode, witte en rosé huiswijn € 3,00.

Uitgebreid assortiment
Het basisassortiment met als extra;
Appelsap & jus d’orange € 2,00.
Chocomel € 2,00.
Nationaal gedestilleerd € 2,50:
o.a. Schippersbitter, Berenburg en jenever.

Luxe assortiment
Het standaard assortiment met als extra;
Prosecco € 4,50.
Port, vermouth en sherry € 4,50.
Internationaal gedestilleerd € 4,50;
o.a. Bacardi, Smirnoff, Gordons en Jameson.

Afkoop drank
Basis assortiment; start (4 uur) € 14.50, verlenging á € 3,00 per uur.
Uitgebreid assortiment; start (4 uur) € 16.00, verlenging á € 3,50 per uur.
Luxe assortiment; start (4 uur) € 22.50, verlenging á € 5,00 per uur.

Geheel op maat
Indien u in de onze lijst niet vindt wat u zoekt, neem dan contact met ons op. Wij leveren op verzoek een catering geheel op maat.

Cateringvoorwaarden.
De genoemde cateringprijzen zijn inclusief 6% BTW, alcoholische drankjes incl. 21% BTW.

Wij houden rekening met speciale diëten, geef deze dieetwensen uiterlijk 7 dagen voor afvaart aan ons door.

Cateringbestellingen dienen uiterlijk 14 dagen voor afvaart aan ons te worden doorgegeven. Reeds gedane bestellingen kunnen tot uiterlijk 7 dagen voor afvaart worden gewijzigd. Voor annulering van een reeds geboekt cateringarrangement gelden de annuleringsvoorwaarden zoals beschreven in onze Algemene Voorwaarden, waarvan wij graag gratis een exemplaar toezenden. Deze Algemene Voorwaarden zijn tevens onderdeel van de reisovereenkomst c.q. huurcontract.

Per groep kan één lunch, buffet of menu besteld worden (geen combinaties), tenzij anders is overeengekomen.

Drankjes kunnen worden afgekocht. Drankjes die buiten de afkoop gebruikt worden zullen worden geturfd. Hierover volgt na de reis een eindafrekening. Drankjes kunnen niet individueel worden afgerekend.

Bij verzorging aan boord berekenen wij servicekosten. Dit zijn de kosten voor het transport van de catering, het bedienend personeel en de eindschoonmaak van het zeilschip.
Servicekosten: € 20.00 per uur

Bij levering van catering in een andere haven dan Monnickendam kunnen eventueel extra transportkosten in rekening worden gebracht.

Als er besloten wordt om een eigen cateraar mee te nemen zullen wij hiervoor € 275,00 in rekening brengen voor de huur van de keuken. De cateraar dient het schip schoon achter te laten.

Betalingsvoorwaarden
Voor de betalingsvoorwaarden verwijzen wij naar het contract.


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!