Zeilen met scholieren en jongeren op het IJsselmeer

Wil je met je klasgenoten, medebewoners of sportvrienden iets speciaals ondernemen, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen voor elke groep een onvergetelijk zeilevenement organiseren. Wat dacht je van shoppen in Amsterdam, eilandhoppen over de Waddenzee en/of actief samen zeilen om avonds te ontspannen in de locale clubs? Overnachten op een onbewoond eiland met een kampvuur en barbecue. Een cultureel bezoekje aan Enkhuizen. Of een dagje fiets en strand op een van de Waddeneilanden. Gezamenlijk de klus klaren. Staat er hier iets voor jullie bij of heb je zelf een idee, neem dan even contact met ons op; wij regelen het allemaal!

Comfortabel
Het traditionele zeilcharterschip de Catharina van Mijdrecht is modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. Maar vooral ook sfeervol, gezellig en mooi.

De Catharina van Mijdrecht heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers; daarnaast zijn er 22 slaapplaatsen. Zijn jullie met meer? geen nood! Wij kennen als geen ander de mogelijkheden om samen met andere schepen op te varen. Van haven tot haven, of actief deelnemen aan een sportieve mini-regatta! Hoeveel tijd heb je? Twee weken of maar een paar dagen? Op de Catharina van Mijdrecht zult je je geen moment vervelen.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weten van te voren precies waar jullie aan toe zijn.

Offerte aanvragen
Laat ons weten wat de wensen zijn dan reageren wij met een offerte op maat.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden. Klik hier voor alle extra’s!

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2022 - Catharina van Mijdrecht