Catharina voor bedrijven

Maak van het jaarlijkse bedrijfsuitje een onvergetelijke dag. Stap aan boord van de Catharina van Mijdrecht en kom helemaal tot rust. Hier heb je volop de gelegenheid voor boeiende gesprekken met collega’s en zakelijke partners. Samen genieten jullie van de frisse lucht en ontsnappen heel eventjes aan de alledaagse hectiek.

Zien we jullie binnenkort aan boord?

Offerte aanvragen
IMG_0989

Onze populaire zakelijke arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en een drankje.
Dagtocht
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes!

MEER INFORMATIE
Dinercruise
Op zoek naar een bijzondere diner locatie voor je medewerkers en/of zakelijke relaties? Dan is deze geheel verzorgde dinercruise op het IJsselmeer precies wat je zoekt!

MEER INFORMATIE
Weekend zeilen
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Ripped_blue-arrangementen

Frisse wind

Zeilen met collega’s of zakelijke relaties geeft al snel een bijzondere sfeer. Of het nu gaat om een dagtocht of weekendje op het IJsselmeer, het prachtige uitzicht en de frisse wind zorgen voor veel genot. Veel van onze bezoekers komen tot nieuwe inzichten of ideeën.

Ruime mogelijkheden

Het schip is voor een bedrijfsuitje op diverse manieren in te zetten:

Maak jullie bedrijfsuitje onvergetelijk met een zeiltocht op het IJsselmeer. Deze actieve en gezellige ervaring bevordert de samenwerking, het team kan er weer een tijdlang tegen!
Vertrouw op een goed georganiseerd uitje.
Meer informatie

Samen zeilen zorgt voor een frisse wind door het team. Onderlinge verstandhoudingen kunnen worden herzien en oude obstakels worden gezamenlijk omzeild. Een zeiltocht is daardoor op zich al een teambuilding.
Van eenvoudig samen zeilen tot professionele trainingen op maat.
Meer informatie

Zoek je een spannend en fascinerend evenement voor klanten of zakenrelaties?
Een buitengewone omgeving voor een product pitch of bedrijfspresentatie?
Een belevenis waar nog jaren over gesproken zal worden?
Wij verzorgen het graag voor jullie.
Meer informatie

Zoek je een informele lokatie voor een inspirerende vergadering, die je bovendien kan afwisselen met een ontspannende en sportieve activiteit. Op de Catharina van Mijdrecht kan het allemaal.
Combineer brainstormen met de frisse wind door de haren.
Meer informatie

Wij krijgen vaak de vraag of een bepaald bedrijfsuitje binnen de WKR (werkkostenregeling) valt. Er is op dat gebied namelijk nogal wat veranderd.
Zo organiseer je een bedrijfsuitje dat buiten de WKR valt.
Meer informatie

De Catharina van Mijdrecht voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en de bemanning heeft een gedegen opleiding aan de zeevaartschool.
Je kunt met een gerust hart bij ons aan boord stappen.
Meer informatie

Onvergetelijke ervaring

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht ben je in handen van vakkundige bemanning. Jos Rodewijk is de schipper en brengt je veilig van punt A naar punt B. Danny Honig is de gastvrouw en zorgt ervoor dat jullie op culinair gebied niets ontbreken. Met hun jarenlange ervaring weten zij iedere zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Originele Klipperaak

De Catharina van Mijdrecht is gebouwd in 1916, als één van de laatste zeilende vrachtschepen. Deze prachtige en originele Dedemster Klipperaak begon in de jaren 80 aan haar tweede carrière als passagiersschip na een lange vrachtperiode.

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht draait het echt om de beleving van de gasten. Zo kun je onder deskundige begeleiding helpen zeilen of zelfs een tijdje het roer overnemen. Daarnaast is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes met hapjes en drankjes.

Representatief

Het traditionele zeilschip is modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. Het interieur straalt een authentieke sfeer uit, met veel gelakt hout en nautische details. Er zijn voldoende zitplekken en ook voor de zonliefhebbers is er een ruim zonnedek.

Het zeilschip heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers en beschikt over 18 slaapplaatsen verdeeld over 8 kamers. Is jullie gezelschap groter? Geen probleem! We varen ook in samenwerking met andere schepen. Na een welbestede dag gaan we samen voor anker voor een barbecue aan boord of bijvoorbeeld een sportieve activiteit!

Arrangementen

We hebben meerdere arrangementen. Voor een vast bedrag per persoon stellen we voor ieder gezelschap (en budget) een passend arrangement samen met alles wat je maar wilt! Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. En vallen er toch nog mensen af? Geen probleem. Het definitieve aantal personen kun je tot zeven dagen voor vertrek aan ons doorgeven.

IMG_8518

Is een bedrijfsuitje aftrekbaar?

Wij krijgen steeds vaker de vraag of bepaalde bedrijfsuitjes nog onder de Werk Kosten Regeling (WKR) vallen. De regelgeving is veel veranderd sinds 2015 en graag leggen wij kort uit hoe je jouw bedrijfsuitje buiten de WKR kunt organiseren.

Wat is de WKR?

Met de werkkostenregeling (WKR) kun je als werkgever zelf bepalen wat je onbelast aan jouw werknemers vergoedt of beschikbaar stelt. Denk hierbij aan cadeaubonnen, sportabonnementen of kerstpakketten.

Het bedrag dat je onbelast mag besteden, noemen ze ook wel ‘vrije ruimte’. In 2023 is de vrije ruimte over jouw fiscale loon tot €400.000,- 3,0%. Over het bedrag van de loonsom boven €400.000 is de vrije ruimte 1,18%. Komt het bedrag dat je onbelast besteedt, boven deze grens? Dan moet je over het gedeelte boven de grens, 80% belasting betalen.

Deze vergoedingen en verstrekkingen moeten worden geadministreerd als eindheffingsloon. Over het bedrag dat binnen de vrije ruimte valt, betaalt de organisatie geen loonbelasting.

Voorbeelden:

1. Teambuilding
Een potje voetballen of honkballen met je team is niet alleen super gezellig, het is ook een goede vorm van teambuilding. Als een coach echter uitleg en oefeningen geeft bij zo’n sportieve activiteit, waarbij de nadruk ligt op de samenwerking, valt de activiteit niet onder de WKR.

2. Bedrijfsuitjes
De omschrijving ‘overwegend zakelijk karakter’ biedt de mogelijkheid om bedrijfsuitjes en evenementen buiten de WKR te houden. De enige voorwaarde: het doel van de dag en wat het uitje daaraan bijdraagt moet goed beschreven zijn. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen

Contact

Twijfel je of jouw bedrijfsuitje onder de WKR valt? En wil je er zeker van zijn dat je geen extra kosten krijgt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag met al je vragen.

Sfeerimpressie

Zakelijke referenties

Vele bedrijven en instellingen hebben de afgelopen jaren bij ons aan boord vertoeft. Dit altijd tot wederzijds genoegen. Zij bevelen de Catharina van Mijdrecht dan ook van harte aan voor jouw volgende uitje.

© 2024 - Catharina van Mijdrecht