bedrijfsuitje ijsselmeer

Zakelijk

Onthaasten
Zakelijk zeilenAan boord van de Catharina van Mijdrecht waan je je in een andere wereld. Als de zeilen zijn gezet blijkt tijd een relatief begrip. Geef je over aan de elementen en de dagelijkse stress valt van je af. Door dit onthaastende effect kiezen velen voor een zeilschip als ze er even tussenuit willen met het bedrijf.

Frisse wind
Als jullie  met het team onderweg zijn ontstaat er aan boord van een zeilschip al snel een speciale sfeer. Samen zeilen zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen. Nieuwe ideeën vinden hun weg naar buiten en oude obstakels kunnen worden opgeruimd. Samen zeilen is daardoor op zich al een ‘teambuilding experience’.

Ruime mogelijkheden
Het schip is voor vele doelen in te zetten:
– een ontspannen bedrijfsuitje voor het personeel;
– een originele omgeving voor een product pitch of bedrijfspresentatie;
– een motiverende teambuilding;
– een vergadering in een inspirerende atmosfeer.
Voor langere sessies kan er ook aan boord worden overnacht.

Onvergetelijke ervaring
Aan boord van de Catharina van Mijdrecht zijn jullie in handen van een vakkundige bemanning. Met hun jarenlange ervaring weten zij iedere zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring te maken. Jos Rodewijk is de schipper en zal jullie veilig over de woelige baren voeren; Danny Honig is de gastvrouw die ervoor zorgt  dat het jullie op culinair gebied aan niets ontbreekt.

Originele Klipperaak
De Catharina van Mijdrecht is een prachtige en originele Dedemster Klipperaak. Je kunt onder deskundige begeleiding meehelpen met zeilzetten of zelf even het roer in handen nemen. Daarnaast is er voldoende tijd voor een ontspannen gesprek met een hapje en een drankje.

Representatief
Het traditionele zeilschip de Catharina van Mijdrecht is modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. Maar vooral sfeervol, representatief en fraai. Een prima plek voor de ontvangst van relaties!
De Catharina van Mijdrecht heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers en beschikt daarnaast over 18 slaapplaatsen. Is jullie gezelschap groter? Geen nood! Wij kennen als geen ander de mogelijkheden om samen met andere schepen op te varen. Samen voor anker voor een barbecue aan boord of misschien zelfs deelnemen aan een sportieve miniregatta tegen een ander team!

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon maken wij voor elk gezelschap een passend arrangement met alles erop en eraan. Jullie weten van te voren precies waar je aan toe bent. Als het aantal deelnemers verandert kan dit tot twee weken voor afvaart aan ons worden doorgegeven.
Compleet verzorgde arrangementen van hoge kwaliteit.

 


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!