Trouwen op het water in de gemeente Waterland

Wil je letterlijk in een huwelijksbootje stappen? Dat kan! De gemeente Waterland heeft de Catharina van Mijdrecht als officiële trouwlocatie aangewezen. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord voor de ceremonie rond het jawoord. Dit kan echt midden op het water, maar natuurlijk ook in de beschutting van de haven van Monnickendam of bijvoorbeeld het pittoreske Marken.

Trouwen op een zeilschip, een overgetelijke ervaring
De romantische en intieme sfeer van het originele zeilschip omlijsten deze onvergetelijke dag, die geheel is afgestemd op jullie wensen. Er zijn veel mogelijkheden om jullie trouwdag een persoonlijk tintje te geven. De gasten kunnen met champagne of schippersbitter een toast uitbrengen op jullie als kersvers bruidspaar. En uiteraard kan er na het aansnijden van de bruidstaart een zeiltocht gemaakt worden op het IJsselmeer. Neem contact met ons op om jullie ultieme dag te bespreken.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Jullie weten van te voren precies waar jullie aan toe zijn. Hiernaast vind je enkele arrangementen voor jullie huwelijk op het water.

Offerte aanvragen
Laat ons weten wat de wensen zijn dan reageren wij met een offerte op maat.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen? Klik dan hier! 

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden. Klik hier voor alle mogelijkheden!

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht