Dagje zeilen op het IJsselmeer

Even een dagje zeilen met vrienden of  familie. Gezellig onder elkaar aan boord van een puur Hollandse traditie. Een hapje, een drankje en een goed gesprek. Even weg van de dagelijkse beslommeringen. samen een dagje zeilen op het IJsselmeer zorgt voor een frisse wind door het hoofd en door de onderlinge verstandhoudingen. Een dagje zeilen op het IJsselmeer blijft het ultieme uitje.

home-header-photo

Actief of ontspannen

Onder leiding van een geoefende bemanning worden de zeilen gehesen en laten jullie de zorgen voor een dag even varen. Zwaar werk aan boord van een groot zeilschip? Vroeger misschien, maar vandaag de dag maken veel handen licht werk en met een kleine inspanning staan de zeilen en gaat het vanzelf. En als je het stuurwiel overneemt waan je je ook even kapitein op de wilde vaart. Een sportief dagje zeilen op het IJsselmeer kan natuurlijk ook: wat vaker “vallen, oploeven, overstag, gijpen”, enz. Wij zorgen er wel voor dat jullie bezig blijven. Een tussenstop in een andere haven, even de benen strekken op een eilandje of het anker uit voor een duik; het kan allemaal.

arrangementen (1)
arrangementen (1)

Arrangementen

De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weten van te voren precies waar jullie aan toe zijn. Klik hier voor al onze arrangementen.

Offerte aanvragen
Laat ons weten wat de wensen zijn dan reageren wij met een offerte op maat. Klik hier voor een vrijblijvende prijsopgave.

Sfeerimpressie

© 2024 - Catharina van Mijdrecht