dagje zeilen

Dagje zeilen op het IJsselmeer

Dagje zeilen op het IJsselmeer
Dagje zeilen op het IJsselmeerEven een dagje zeilen met vrienden of  familie. Gezellig onder elkaar aan boord van een puur Hollandse traditie. Een hapje, een drankje en een goed gesprek. Even weg van de dagelijkse beslommeringen. samen een dagje zeilen op het IJsselmeer zorgt voor een frisse wind door het hoofd en door de onderlinge verstandhoudingen.
Een dagje zeilen op het IJsselmeer blijft het ultieme uitje.

Actief of ontspannen
Onder leiding van een geoefende bemanning worden de zeilen gehesen en laten jullie de zorgen voor een dag even varen. Zwaar werk aan boord van een groot zeilschip? Vroeger misschien, maar vandaag de dag maken veel handen licht werk en met een kleine inspanning staan de zeilen en gaat het vanzelf. En als je het stuurwiel overneemt waan je je ook even kapitein op de wilde vaart. Een sportief dagje zeilen op het IJsselmeer kan natuurlijk ook: wat vaker “vallen, oploeven, overstag, gijpen”, enz. Wij zorgen er wel voor dat jullie bezig blijven. Een tussenstop in een andere haven, even de benen strekken op een eilandje of het anker uit voor een duik; het kan allemaal.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weten van te voren precies waar jullie aan toe zijn.
Hiernaast vind je enkele arrangementen voor jullie dagje zeilen op het IJsselmeer.
Klik hier voor al onze compleet verzorgde arrangementen.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.
Klik hier voor onze handige rekenhulp.

Huurprijzen dag zeilen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?
Klik dan hier voor de actuele prijzen.

Extra’s
Als jullie de dagtocht zeilen willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden.
Klik hier voor ideeën die in uw dagtocht kunnen worden ingepast.

 


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!