Avondje stappen in Volendam

Geniet van een geheel verzorgde middag zeilen op het IJsselmeer inclusief BBQ en drankjes! Even een heerlijke namiddag uitwaaien met familie, vrienden of collega’s. Afhankelijk van het weer en de wind wordt er een prachtige koers uitgezet. Tijdens de tocht mogen jullie natuurlijk ook zelf aan het roer. Later op de avond gaan we voor anker voor een heerlijke barbecue aan boord, om vervolgens de avond af te sluiten met een drankje in de haven van Volendam. Jullie overnachten aan boord. De volgende ochtend varen we tijdens het ontbijt weer richting Monnickendam.

Prijs berekenen
avondje stappen in volendam

Programma

15:00 Welkom met een drankje en een hapje.
15:15 Onder deskundige begeleiding wordt er zeil gezet.
Afhankelijk van de stemming en het weer kan er actief of ontspannen worden gevaren.
18:15 We gaan in een rustige baai voor anker.
18:30 Barbecue of dinerbuffet aan boord.
20:00 Aankomst in de haven van Volendam en vrij programma, catering op aanvraag.

09:00 Tijdens het ontbijt varen we terug naar Monnickendam.
10:00 Afscheidswoord van de schipper, ontscheping.

Prijs avondje stappen in Volendam

Dit ‘all-in’ arrangement vanaf: € 167,00 per persoon

Berekenen jouw prijs

De arrangementsprijs is per persoon en inclusief scheepshuur, drankjes*, maaltijden, BTW en servicekosten. *(de vrije alcoholische bar is tot 20:00uur geopend, bar tijden zijn in overleg uit te breiden.)

Flexibel aanbod

Deze arrangementen dienen als voorbeeld en zijn geheel naar jullie wens aan te passen.
Ontstaan er later andere wensen of vallen er onverhoopt mensen af? Bij ons kun je de catering en het aantal deelnemers tot tien dagen voor afvaart nog wijzigen.

Met onze handige calculator bereken je eenvoudig jouw dagje of weekend zeilen en heb je de kosten zelf in de hand.
Stel je eigen zeiltocht samen

Je kunt kiezen voor een basisarrangement als het budget beperkt is; voor een paar euro meer heb je echter al ons uitgebreide assortiment. Kies voor onze luxe catering als het de gasten aan niets mag ontbreken.
Meer informatie vind je op onze Cateringpagina

Onze zeiltochten beginnen en eindigen meestal in Monnickendam. Dit mooie stadje op tien autominuten vanaf de ring van Amsterdam is de ideale afvaarthaven voor al onze zeilreizen op het IJsselmeer. Het heeft voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt van de haven en is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Andere havens zijn in overleg mogelijk.

Prijsberekening avondje stappen

Wanneer wil je zeilen en hoeveel deelnemers verwacht je?

Sfeerimpressie

Ripped_blue-arrangementen

Onze populaire zakelijke arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en een drankje.
Dagtocht
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes!

MEER INFORMATIE
Dinercruise
Op zoek naar een bijzondere diner locatie voor je medewerkers en/of zakelijke relaties? Dan is deze geheel verzorgde dinercruise op het IJsselmeer precies wat je zoekt!

MEER INFORMATIE
Weekend zeilen
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE

Zakelijke referenties

Vele bedrijven en instellingen hebben de afgelopen jaren bij ons aan boord vertoeft. Dit altijd tot wederzijds genoegen. Zij bevelen de Catharina van Mijdrecht dan ook van harte aan voor jouw volgende uitje.

© 2024 - Catharina van Mijdrecht