bedrijfsuitje ijsselmeer

Presentatie op het water

Bedrijfs- of product-presentatie op het water
Presentatie op het waterZoek je een spannend en fascinerend evenement voor klanten of zakenrelaties?
Een buitengewone omgeving voor een product pitch of bedrijfspresentatie? Een belevenis waar nog jaren over gesproken zal worden?
Wij verzorgen het graag voor jullie.

Historisch zeilschip
Je kunt voor een bedrijfspresentatie of productintroductie natuurlijk een ruimte huren ergens in een hotel, restaurant of bedrijvenpark, maar dat is niet te vergelijken met de ervaring die een historisch zeilschip aan gasten biedt. Samen met klanten een paar uurtjes er helemaal tussenuit. Dat kan op de Catharina van Mijdrecht. Een comfortabel en stabiel schip waarop iedereen even in een heel andere omgeving komt.

Zakenrelaties
Varen met klanten kan een goed middel zijn om hun behoeftes beter te leren kennen. Zaken doen houdt ook vaak ‘elkaar wat gunnen’ in. Juist kleinschalige zeiltochten, blijkt uit onze ervaring, kunnen de relatie met de klant verbeteren en een groei van jullie omzet betekenen.

Technische voorzieningen
Aan boord kan gebruik worden gemaakt van Internet, flip-over, whiteboard, projectiescherm en 37″ led-tv.

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van een presentatie is natuurlijk zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat jullie zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de actie van het zeilen is er voldoende ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje bij de bar.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weten van te voren precies waar jullie aan toe zijn.
Hiernaast vind je enkele arrangementen voor jullie presentatie op het water.
Klik hier voor al onze compleet verzorgde arrangementen.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.
Klik hier voor onze handige rekenhulp.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?
Klik dan hier voor de actuele prijzen.

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden.
Klik hier voor ideeën die in uw tocht kunnen worden ingepast.

Een presentatie op het water, bedrijfsuitje, productpresentatie, customer event of vergaderen op een traditioneel zeilschip. Zeilen op het IJsselmeer samen met collega’s of klanten. Aan boord van de Catharina van Mijdrecht lopen de contacten soepeler en komt iedereen tot rust.

 


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!