Bedrijfs- of product-presentatie op het water

Verras je klanten of zakenrelaties met een uniek evenement: een bedrijfs- of productpresentatie op het historische zeilschip, de Catharina van Mijdrecht. In plaats van traditionele locaties biedt dit comfortabele en stabiele schip een buitengewone omgeving voor een onvergetelijke ervaring.

Prijs berekenen
IMG_1068

Zoek je een spannend en fascinerend evenement voor klanten of zakenrelaties? Een buitengewone omgeving voor een product pitch of bedrijfspresentatie? Een belevenis waar nog jaren over gesproken zal worden? Wij verzorgen het graag voor jullie.

Historisch zeilschip
Je kunt voor een bedrijfspresentatie of productintroductie natuurlijk een ruimte huren ergens in een hotel, restaurant of bedrijvenpark, maar dat is niet te vergelijken met de ervaring die een historisch zeilschip aan gasten biedt. Samen met klanten een paar uurtjes er helemaal tussenuit. Dat kan op de Catharina van Mijdrecht. Een comfortabel en stabiel schip waarop iedereen even in een heel andere omgeving komt.

Zakenrelaties
Varen met klanten kan een goed middel zijn om hun behoeftes beter te leren kennen. Zaken doen houdt ook vaak ‘elkaar wat gunnen’ in. Juist kleinschalige zeiltochten, blijkt uit onze ervaring, kunnen de relatie met de klant verbeteren en een groei van jullie omzet betekenen.

Technische voorzieningen
Aan boord kan gebruik worden gemaakt van Internet, flip-over, whiteboard, projectiescherm en 37″ led-tv.

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van een presentatie is natuurlijk zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat jullie zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de actie van het zeilen is er voldoende ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje bij de bar.

Is een presentatie aftrekbaar?
Wij krijgen vaak de vraag of een bepaald bedrijfsuitje nog binnen de WKR (werkkostenregeling) valt. Er is op dat gebied namelijk nogal wat veranderd sinds 2015. We zetten graag voor je op een rijtje hoe je een bedrijfsuitje organiseert dat buiten de WKR valt.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar jullie aan toe zijn.

Offerte aanvragen
Laat ons weten wat de wensen zijn dan reageren wij met een offerte op maat.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden. Klik hier voor alle extra’s!

Een presentatie op het water, bedrijfsuitje, productpresentatie, customer event of vergaderen op een traditioneel zeilschip. Zeilen op het IJsselmeer samen met collega’s of klanten. Aan boord van de Catharina van Mijdrecht lopen de contacten soepeler en komt iedereen tot rust.

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2022 - Catharina van Mijdrecht