vergaderen op het water

Vergaderen op het water

Vergaderen op het water
vergaderen op het waterAls je met het team vergadert aan boord van de Catharina van Mijdrecht ontstaat er al snel een bijzondere sfeer. De entourage zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen. Nieuwe ideeën vinden hun weg naar buiten en oude obstakels kunnen worden opgeruimd. En als er nog tijd over is in het programma dan kunnen jullie ook nog eens heerlijk met het team gaan zeilen. De rust en ruimte op het water en de stijlvolle sfeer aan boord geven een extra dimensie aan iedere verdieping of beschouwing. Een betere locatie voor een effectieve en bijzonder inspirerende vergadering is er dan ook niet. jullioe kunnen aan boord ook overnachten, dus ook meerdaagse sessies zijn mogelijk.
Wij verzorgen het graag voor jullie.

Technische voorzieningen
Aan boord kan gebruik worden gemaakt van Internet, flip-over, whiteboard, projectiescherm en 37″ led-tv.

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van uw vergadering is natuurlijk zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat uw zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de altijd op de loer liggende sufheid van het vergaderen is er de actie van het zeilen; daarnaast is er ook ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje, aan dek of bij de bar.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar jullie aan toe zijn.
Hiernaast vind je enkele arrangementen voor vergaderen op het water.
Klik hier voor al onze compleet verzorgde arrangementen.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.
Klik hier voor onze handige rekenhulp.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?
Klik dan hier voor de actuele prijzen.

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden.
Klik hier voor ideeën die in uw tocht kunnen worden ingepast.

Vergaderen op het water, een bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer, productpresentatie of customer event op een traditioneel zeilschip. Zeilen op het IJsselmeer samen met collega’s of klanten. Aan boord van de Catharina van Mijdrecht lopen de contacten soepeler en komt iedereen tot rust.

 


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!