Vergaderen op het water

Als je met het team vergadert aan boord van de Catharina van Mijdrecht ontstaat er al snel een bijzondere sfeer. De entourage zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen. Nieuwe ideeën vinden hun weg naar buiten en oude obstakels kunnen worden opgeruimd.

En als er nog tijd over is in het programma dan kunnen jullie ook nog eens heerlijk met het team gaan zeilen. De rust en ruimte op het water en de stijlvolle sfeer aan boord geven een extra dimensie aan iedere verdieping of beschouwing. Een betere locatie voor een effectieve en bijzonder inspirerende vergadering is er dan ook niet.

Jullie kunnen aan boord ook overnachten, dus ook meerdaagse sessies zijn mogelijk.
Wij verzorgen het graag voor jullie.
Neem even contact met ons op om jullie wensen te bespreken.

 

Technische voorzieningen
Aan boord kan gebruik worden gemaakt van flip-over, whiteboard, projectiescherm en 37″ led-tv.

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van uw vergadering is natuurlijk zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat uw zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de altijd op de loer liggende sufheid van het vergaderen is er de actie van het zeilen; daarnaast is er ook ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje, aan dek of bij de bar.

Is een vergadering aftrekbaar?
Wij krijgen vaak de vraag of een bepaald bedrijfsuitje nog binnen de WKR (werkkostenregeling) valt. Er is op dat gebied namelijk nogal wat veranderd sinds 2015. We zetten graag voor je op een rijtje hoe je een bedrijfsuitje organiseert dat buiten de WKR valt.

Vergaderen op het water, een bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer, productpresentatie of customer event op een traditioneel zeilschip. Zeilen op het IJsselmeer samen met collega’s of klanten. Aan boord van de Catharina van Mijdrecht lopen de contacten soepeler en komt iedereen tot rust.

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht