bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje zeilen

Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer
Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeerMaak van jullie jaarlijkse bedrijfsuitje of personeelsfeest eens iets heel anders. Onderweg zijn op een zeilschip doet de onderlinge verstandhoudingen goed en laat een geweldige indruk achter. In de buitenlucht actief bezig zijn, samen heerlijk uitwaaien en ongedwongen weer eens bijpraten. Een actieve belevenis, genieten en een ontspanning tegelijk.

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van jullie bedrijfsuitje is zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat jullie zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de actie van het zeilen is er altijd ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje aan dek of in de gezellige kajuit.

Na een heerlijke dag zeilen op het IJsselmeer kan het team er weer een tijdlang tegen!

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar jullie aan toe zijn.
Hiernaast vind je enkele arrangementen voor jullie bedrijfsuitje.
Klik hier voor al onze compleet verzorgde arrangementen.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.
Klik hier voor onze handige rekenhulp.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?
Klik dan hier voor de actuele prijzen.

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden.
Klik hier voor ideeën die in uw tocht kunnen worden ingepast.

Een bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer, productpresentatie, customer event of vergaderen op een traditioneel zeilschip. Zeilen op het IJsselmeer samen met collega’s of klanten. Aan boord van de Catharina van Mijdrecht lopen de contacten soepeler en komen jullie helemaal tot rust.

 


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!