Bedrijfsuitje zeilen

Maak van jullie jaarlijkse bedrijfsuitje of personeelsfeest eens iets heel anders. Onderweg zijn op een zeilschip doet de onderlinge verstandhoudingen goed en laat een geweldige indruk achter. In de buitenlucht actief bezig zijn, samen heerlijk uitwaaien en ongedwongen weer eens bijpraten. Een actieve belevenis, genieten en een ontspanning tegelijk.

Offerte aanvragen
Bedrijfsuitje zeilen

Onze populaire zakelijke arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en een drankje.
Dagtocht
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes!

MEER INFORMATIE
Dinercruise
Op zoek naar een bijzondere diner locatie voor je medewerkers en/of zakelijke relaties? Dan is deze geheel verzorgde dinercruise op het IJsselmeer precies wat je zoekt!

MEER INFORMATIE
Weekend zeilen
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Ripped_blue-arrangementen

Frisse wind

Zeilen met collega’s of zakelijke relaties geeft al snel een bijzondere sfeer. Of het nu gaat om een dagtocht of weekendje op het IJsselmeer, het prachtige uitzicht en de frisse wind zorgen voor veel genot. Veel van onze bezoekers komen tot nieuwe inzichten of ideeën.

Ruime mogelijkheden

Het schip is op zakelijke gebied voor vele doelen in te zetten:

Even een dagje zeilen met collega’s, gezellig onder elkaar met een hapje, een drankje en een goed gesprek.
Het team kan er weer een tijdlang tegen!
Meer informatie

Tijdens een weekendje zeilen op de Catharina van Mijdrecht waan je je in een andere wereld. Als de zeilen zijn gezet is tijd een relatief begrip. Geef je over aan de elementen en de dagelijkse stress valt van je af.
Een weekendje zeilen op het IJsselmeer blijft het ultieme uitje.
Meer informatie

Samen zeilen zorgt voor een frisse wind door het team. Onderlinge verstandhoudingen kunnen worden herzien en oude obstakels worden gezamenlijk omzeild. Een zeiltocht is daardoor op zich al een teambuilding.
Van eenvoudig samen zeilen tot professionele trainingen op maat.
Meer informatie

Hier vind je diverse voorbeeld ideeën voor het bedrijfsuitje. Onze arrangementen dienen als voorbeeld en zijn geheel naar jullie wensen samen te stellen.
Wij verzorgen het graag voor jullie.
Meer informatie

Goed georganiseerd

Een goede organisatie van jullie bedrijfsuitje is zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat jullie zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de actie van het zeilen is er altijd ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje aan dek of in de gezellige kajuit.

Wij krijgen vaak de vraag of een bepaald bedrijfsuitje binnen de WKR (werkkostenregeling) valt. Er is op dat gebied namelijk nogal wat veranderd.
Zo organiseer je een bedrijfsuitje dat buiten de WKR valt.
Meer informatie

De Catharina van Mijdrecht voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en de bemanning heeft een gedegen opleiding aan de zeevaartschool.
Je kunt met een gerust hart bij ons aan boord stappen.
Meer informatie

Onvergetelijke ervaring

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht ben je in handen van vakkundige bemanning. Jos Rodewijk is de schipper en brengt je veilig van punt A naar punt B. Danny Honig is de gastvrouw en zorgt ervoor dat jullie op culinair gebied niets ontbreken. Met hun jarenlange ervaring weten zij iedere zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring te maken.

De Catharina van Mijdrecht is gebouwd in 1916, als één van de laatste zeilende vrachtschepen. Deze prachtige en originele Dedemster Klipperaak begon in de jaren 80 aan haar tweede carrière als passagiersschip na een lange vrachtperiode.

Aan boord van de Catharina van Mijdrecht draait het echt om de beleving van de gasten. Zo kun je onder deskundige begeleiding helpen zeilen of zelfs een tijdje het roer overnemen. Daarnaast is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes met hapjes en drankjes.

Het traditionele zeilschip is modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. Het interieur straalt een authentieke sfeer uit, met veel gelakt hout en nautische details. Er zijn voldoende zitplekken en ook voor de zonliefhebbers is er een ruim zonnedek.

Het zeilschip heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers en beschikt over 18 slaapplaatsen verdeeld over 8 kamers. Is jullie gezelschap groter? Geen probleem! We varen ook in samenwerking met andere schepen. Na een welbestede dag gaan we samen voor anker voor een barbecue aan boord of bijvoorbeeld een sportieve activiteit!

Sfeerimpressie

Zakelijke referenties

Vele bedrijven en instellingen hebben de afgelopen jaren bij ons aan boord vertoeft. Dit altijd tot wederzijds genoegen. Zij bevelen de Catharina van Mijdrecht dan ook van harte aan voor jouw volgende uitje.

© 2024 - Catharina van Mijdrecht