Weekendje zeilen op het IJsselmeer

Even met goede vrienden oude herinneringen ophalen. Ontspannen de familiebanden aanhalen. Een weekend er helemaal tussenuit. Weg van de normale, dagelijkse gang van zaken. Samen van de maaltijden genieten. Onbezorgd stappen in een andere stad. Een weekendje zeilen op het IJsselmeer blijft het ultieme uitje.

IMG_5056

Frisse wind.
Aan boord van de Catharina van Mijdrecht waan je je in een andere wereld. Als de zeilen zijn gezet is tijd een relatief begrip. Geef je over aan de elementen en de dagelijkse stress valt van je af. Door dit onthaastende effect kiezen velen voor een zeilschip als ze er even tussenuit willen. Of jullie met familie of met vrienden onderweg zijn; aan boord van een zeilschip ontstaat er al snel een bijzondere sfeer. Samen een weekendje zeilen zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen.

Welkom aan boord
Om een idee te geven wat jullie kunnen verwachten volgt nu een korte beschrijving.
Vrijdagavond komen jullie aan boord en heet de bemanning jullie welkom. De schipper vertelt het een en ander over het schip en de mogelijkheden voor de zeilreis worden doorgenomen. Hierna staat het jullie vrij om de haven te verkennen, nog even met schipper te overleggen of alvast de kooien uit te proberen. Na een goede nachtrust en een dito ontbijt volgt een korte uitleg over het zeilen en de veiligheid. Onder leiding van de geoefende bemanning worden de zeilen gehesen en laten jullie je zorgen voorlopig varen.

Actief of ontspannen
Zwaar werk aan boord van een zeilschip? Vroeger misschien, maar vandaag de dag maken veel handen licht werk en met een kleine inspanning staan de zeilen al bol en gaat het vanzelf. Als je het stuurwiel overneemt waan je je even kapitein op de wilde vaart. Sportief zeilen kan natuurlijk ook. Wat vaker vallen, oploeven, overstag, gijpen, enz.; wij zorgen er wel voor dat jullie bezig blijven!

Andere haven
Een tussenstop in een andere haven, even de benen strekken op een eilandje of het anker eruit voor een verkoelende duik. Alles is mogelijk. Rond het afgesproken tijdstip komen we aan in een andere haven, waar het jullie vrij staat om de stad te bezichtigen. De volgende dag varen we terug naar de afvaarthaven waar jullie aan het eind van de middag kunnen ontschepen.

Mogelijkheden en prijzen
De Catharina van Mijdrecht heeft een overnachtingscapaciteit van 18 personen. Is jullie gezelschap groter? Geen nood! Wij kennen als geen ander de mogelijkheden om samen met andere schepen op te varen. Samen voor anker met een barbecue aan boord of deelnemen aan een sportieve miniregatta!

Het weekendje zeilen op het IJsselmeer kan worden geboekt van vrijdagavond tot zondagmiddag. Ook alleen zaterdag en zondag kan. Een lang weekend is natuurlijk ook mogelijk; plak er een paar dagen aan vast of boek een speciaal weekend zoals Pasen, Pinksteren of Hemelvaart.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar jullie aan toe zijn.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden. Klik hier voor alle extra’s!

Contact
Benieuwd naar de prijs van één van onze vaartochten? Vraag hier een gratis offerte op maat aan. Heb je nog een aantal vragen? Neem dan vooral contact met ons op! 

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht