Teambuilding dagtocht

Teambuilding dagtocht
Teambuilding dagtocht
Geheel verzorgde teambuilding van 10 uur, inclusief barbecue en dranken.*
In dit trainingsprogramma is het zeilen op het IJsselmeer de teambuilding. Denk hierbij aan het gezamenlijk zeilzetten, het uitvoeren van de manoeuvres en de zorg voor het schip. De groep wordt hiertoe opgesplitst in kleinere units die elk een specifieke taak aan boord krijgen toebedeeld. De bemanning begeleidt de groepen gedurende de dag en evalueert aan het eind van de dag de ontwikkeling met de gehele groep. De leden van de bemanning zijn zeer ervaren en getraind in het begeleiden van groepsvorming.

ProgrammaTeambuilding-dagtocht
10:00 Welkom met koffie, thee en iets lekkers.
Na een korte introductie van het schip wordt zeil gezet; hierbij wordt veel aandacht gegeven aan de onderlinge samenwerking van de gevormde groepen. Hierop volgt een intensief zeilprogramma waarbij de diverse manoeuvres aan bod komen.
13:00 Lunchbuffet met een eventuele tussenstop, bijvoorbeeld in Volendam of Marken.
In het middagprogramma wordt de nadruk gelegd op de onderlinge hiërarchievorming in de verschillende groepen. Hierbij worden de sociale vaardigheden aangesproken. Het geleerde wordt nu in praktijk gebracht ,waarbij de bemanning slechts ingrijpt als er gevaar dreigt voor de veiligheid.
17:00 Opening van de bar, borrelhapjes.
Mogelijkheid tot ontspanning en open discussie.
Er wordt rustig doorgezeild tot de ankerplaats, alwaar gezamenlijk het zeil wordt opgedoekt.
18:30 Barbecue of dinerbuffet aan boord.
Terwijl het schip voor anker ligt genieten de opvarenden van een welverdiende maaltijd.
20:00 Aankomst in de haven en afscheidswoord van schipper.

Prijsberekening Teambuilding dagtocht


Arrangementsprijzen zijn inclusief scheepshuur, drankjes, maaltijden, BTW en servicekosten.
Meer informatie over de inhoud van het arrangement vind je op onze cateringpagina.

Zelf een arrangement samenstellen:
Klik hier voor onze handige rekenhulp

Betaal per persoon
Onze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van jarenlange ervaring met onze doelgroepen. De prijs van de arrangementen is per persoon en inclusief alle kosten zodat je achteraf nooit voor een verrassing komt te staan, ook als er mensen afvallen; het definitieve aantal deelnemers kan tot zeven dagen voor afvaart aan ons worden doorgegeven.
Als je wijzigingen in de samenstelling van het programma of de catering wenst, laat ons dat dan even weten; in overleg is alles mogelijk.
Prijzen gelden voor minimaal 16 personen.

Monnickendam
De zeiltochten beginnen en eindigen in Monnickendam. Dit mooie stadje op tien autominuten vanaf de ring Amsterdam is de ideale afvaarthaven voor al onze zeilreizen op het IJsselmeer. Het heeft voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de haven en is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Andere havens zijn in overleg natuurlijk ook mogelijk.

Voor een intensievere teambuilding kunnen wij een op maat gemaakt programma samenstellen, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer en in kleinere groepen. Ook meerdaagse programma’s zijn dan mogelijk.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!