Eén evenement, meerdere schepen

Organiseer een onvergetelijk bedrijfsevenement met een echte zeilwedstrijd. Verdeel het gezelschap in teams die aan boord gaan van verschillende schepen voor een sportieve en competitieve dag. Geniet van gezelligheid en ontspanning tijdens de wedstrijd en sluit af met een heerlijke barbecue aan boord.

Prijs berekenen
sfeerimpressie_2

Sportief dagje zeilen
Wil je voor je bedrijf een evenement samenstellen waar nog jaren over nagepraat wordt? Wat dacht je van een echte zeilwedstrijd, waarbij het gezelschap in teams wordt opgedeeld en aan boord gaat van verschillende schepen? Een sportief dagje uit met een competitief element, waarbij natuurlijk volop ruimte is voor gezelligheid en ontspanning. Samen gaan we tenslotte voor anker voor een heerlijke barbecue aan boord van de schepen.

Meer dan 40 deelnemers?
Ook voor grote gezelschappen, die niet aan boord van één schip geplaatst kunnen worden, biedt de Catharina van Mijdrecht aantrekkelijke arrangementen, samen met de andere collega’s van de zeilvloot Monnickendam. Deze schippers kennen elkaar als geen ander en zijn dan ook helemaal op elkaar ingespeeld. Door deze samenwerking maken we van elk evenement een geslaagde dag. Wij hebben al succesvolle evenementen georganiseerd met meer dan 800 deelnemers!

Overnachten aan boord
Buiten de dagtochten zijn er ook meerdaagse tochten met grote gezelschappen mogelijk, waarbij ook overnacht kan worden aan boord van de schepen.
Het evenement wordt door één contactpersoon gecoördineerd, zodat je één aanspreekpunt hebt.

Goed georganiseerd
Een goede organisatie van jullie bedrijfsuitje is zeer belangrijk. Je kunt erop vertrouwen dat jullie zeiltocht bij ons tot in de puntjes verzorgd zal zijn. Naast de actie van het zeilen is er altijd ruimte voor een ontspannen gesprek en een drankje aan dek of in de gezellige kajuit.

Is een presentatie aftrekbaar?
Wij krijgen vaak de vraag of een bepaald bedrijfsuitje nog binnen de WKR (werkkostenregeling) valt. Er is op dat gebied namelijk nogal wat veranderd sinds 2015. We zetten graag voor je op een rijtje hoe je een bedrijfsuitje organiseert dat buiten de WKR valt. 

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar jullie aan toe zijn.

Offerte aanvragen
Laat ons weten wat de wensen zijn dan reageren wij met een offerte op maat.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden. Klik hier voor alle extra’s!

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht