dagje ijsselmeer

Grote gezelschappen

Eén evenement, meerdere schepen

Sportief dagje zeilen
Wil je voor je bedrijf een evenement samenstellen waar nog jaren over nagepraat wordt? Wat dacht je van een echte zeilwedstrijd, waarbij het gezelschap in teams wordt opgedeeld en aan boord gaat van verschillende schepen? Een sportief dagje uit met een competitief element, waarbij natuurlijk volop ruimte is voor gezelligheid en ontspanning. Samen gaan we tenslotte voor anker voor een heerlijke barbecue aan boord van de schepen.

Meer dan 40 deelnemers?
Ook voor grote gezelschappen, die niet aan boord van één schip geplaatst kunnen worden, biedt de Catharina van Mijdrecht aantrekkelijke arrangementen, samen met de andere collega’s van de zeilvloot Monnickendam. Deze schippers kennen elkaar als geen ander en zijn dan ook helemaal op elkaar ingespeeld. Door deze samenwerking maken we van elk evenement een geslaagde dag. Wij hebben al succesvolle evenementen georganiseerd met meer dan 800 deelnemers!

Overnachten aan boord
Buiten de dagtochten zijn er ook meerdaagse tochten met grote gezelschappen mogelijk, waarbij ook overnacht kan worden aan boord van de schepen.
Het evenement wordt door één contactpersoon gecoördineerd, zodat je één aanspreekpunt hebt.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar je aan toe bent.
Hiernaast vind je enkele arrangementen voor jullie dagje zeilen met een grote groep.
Klik hier voor al onze compleet verzorgde arrangementen.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.
Klik hier voor onze handige rekenhulp.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?
Klik dan hier voor de actuele prijzen.

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden.
Klik hier voor ideeën die in de tocht kunnen worden ingepast.


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!