Personeelsuitje zeilen

Kies met een personeelsuitje zeilen voor een unieke ervaring en echte teambuilding 
Bent u op zoek naar een uniek uitje voor uw personeel dat niet alleen een unieke ervaring biedt, maar ook voor echte teambuilding zorgt? Ga dan voor een personeelsuitje zeilen. Hiermee bent u samen met uw medewerkers en collega’s fijn in de buitenlucht en kunt u zowel heerlijk ontspannen als lekker actief bezig zijn. De onderlinge verstandhoudingen worden echt versterkt en er is ruimte om over andere dingen dan het werk te praten. Bij de Catharina van Mijdrecht weet u zeker dat het arrangement is aangepast aan uw wensen. Ga zelf bijvoorbeeld aan het roer staan, gijp samen of neem plaats in de gezellige kajuit. Alles is mogelijk om u en uw personeel een onvergetelijke ervaring te bieden met een personeelsuitje zeilen.Meer dan een personeelsuitje zeilen alleen
Bij ons krijgt u meer dan een zeilervaring. Geniet samen van de prachtige omgeving en het heerlijke water en waan u echt even helemaal ergens anders. Ga op zoek naar leuke culturele plaatsen en breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Monnickendam met de mooie Speeltoren, maak een leuke foto in klederdracht in Volendam of bezoek het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen. Uiteraard zorgen we voor heerlijk eten en drinken aan boord als u dat wenst. We verzorgen onze eventuele catering en entertainment altijd tot in de puntjes. U kunt er ook voor kiezen om de tocht te laten filmen voor een prachtige herinnering waar jullie later vaak naar terug zullen kijken. Door een vast bedrag per persoon en een passend arrangement weet u altijd direct waar u aan toe bent. Er kunnen tot 40 mensen mee aan boord en als u meer mensen mee wilt nemen, dan zetten we gewoon meerdere schepen in. Een personeelsuitje zeilen die helemaal bij uw wensen aansluit, daar gaan we voor.

Ga voor een personeelsuitje zeilen aan boord van de Catharina van Mijdrecht
De Catharina van Mijdrecht is een authentiek zeilschip dat inmiddels al honderd jaar bestaat. Met onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we de beste personeelsuitjes zeilen moeten verzorgen. Velen zijn u al voorgegaan. Wilt u net als onder andere het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, De Zorggroep, GGD Amsterdam en de Universiteit Leiden de unieke ervaring van een personeelsuitje zeilen meemaken? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of neem even contact met ons op. We staan u graag te woord om u een unieke ervaring te bieden.


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!