Vrijgezellenfeest zeilen

zeilen-catering
Vrijgezellenfeest zeilen op het IJsselmeer
Vrijgezellenfeest zeilen is een sportieve en gezellige dag op het water. Met of zonder de nodige geintjes, want binnen de beslotenheid van het schip is veel mogelijk. Even een middagje heerlijk uitwaaien of een nachtje stevig stappen in Amsterdam of Volendam? Laat even weten wat de plannen zijn, de schipper denkt graag met je mee.

Gênante situaties
Je wilt een vrijgezellenfeest organiseren waarop iedereen het naar zijn zin heeft? Behalve de vrijgezel natuurlijk, want een vrijgezellenfeest is immers hét moment om je vrijgezelle vriend(in) in de meest gênante situaties te brengen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het slachtoffer eens flink te laten werken. Aan boord van een schip is genoeg te doen en onze schippers geven graag het bevel om het dek te zwabberen of om de zeilen te hijsen. Zelf een leuke klus voor de gelukkige bedacht? In overleg met de schipper is veel mogelijk!

ArrangementenVrijgezellenfeest zeilen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar jullie aan toe zijn.
Hiernaast vind je enkele arrangementen voor jullie vrijgezellenfeest zeilen.
Klik hier voor al onze compleet verzorgde arrangementen.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf het ideale arrangement.
Klik hier voor onze handige rekenhulp.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?
Klik dan hier voor de actuele prijzen.

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden.
Klik hier voor ideeën die in jullie tocht kunnen worden ingepast.

 

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!