Asverstrooiing ingetogen

Asverstrooiing ingetogen
Afscheid nemen van een vriend, familielid, of andere dierbare maakt een diepe indruk. De stoffelijke resten worden weer teruggegeven aan de elementen. Dit afscheid is van blijvende betekenis. Daarom is het belangrijk om de asverstrooiing op het IJsselmeer op persoonlijke wijze te voltrekken, volgens de laatste wil van de overledene. Een bijzondere laatste rustplaats.

Programmaasverstrooiing zeilschip
09:30 Welkom met koffie, thee en iets lekkers.
Het schip vaart met de vlag halfstok het IJsselmeer op. U heeft de mogelijkheid om op persoonlijke wijze afscheid te nemen. Zo kan er een laatste woord gesproken worden of kan er muziek ten gehore worden gebracht. Waarna u de as zelf boven zee uitstrooit of met de oplosbare urn in het water laat zakken. U kunt bloemen als bloemengroet aan uw dierbare meegeven.
Daarna vaart het schip een laatste ronde om de verstrooiingslocatie. Als laatste groet wordt de scheepsbel geluid. Vervolgens wordt de vlag in top gehesen en keert het schip terug naar de haven.
11:30 Aankomst in de haven en afscheidswoord van schipper.
Desgewenst kan dit arrangement worden uitgebreid met een zeiltocht.

Prijsberekening Asverstrooiing ingetogen


Arrangementsprijzen zijn inclusief scheepshuur, drankjes, maaltijden, BTW en servicekosten.
Meer informatie over de inhoud van het arrangement vind je op onze cateringpagina.

Zelf een arrangement samenstellen:
Klik hier voor onze handige rekenhulp

Verstrooiingsverklaring
U kunt na afloop een maritieme kaart met officiële verstrooiingsverklaring ontvangen. Hierop staat de positie, het schip, datum en tijdstip van asverstrooien.

U betaalt per persoon
Onze arrangementen zijn zorgvuldig samengesteld aan de hand van jarenlange ervaring met de doelgroepen. De prijs van de arrangementen is per persoon en inclusief alle kosten zodat u achteraf nooit voor een verrassing komt te staan, ook als er onverhoopt mensen afvallen; u kunt het definitieve aantal deelnemers tot zeven dagen voor afvaart aan ons doorgeven.
Indien u wijzigingen in de samenstelling van het programma of de catering wenst, laat ons dat dan even weten; in overleg is alles mogelijk.
Prijzen gelden voor minimaal 12 personen.

Monnickendam
De zeiltochten beginnen en eindigen in Monnickendam. Dit mooie stadje op nog geen tien autominuten vanaf de ring Amsterdam is de ideale afvaarthaven voor al onze zeilreizen op het IJsselmeer. Het beschikt over voldoende parkeergelegenheid in de buurt van de haven en is ook met het openbaar vervoer goed te bereiken. Andere havens zijn in overleg natuurlijk ook mogelijk.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!