Zeilen IJsselmeer dagtocht

Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht, dat moet u meemaken
Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht is de ideale manier om helemaal te ontspannen en je echt als op zee te wanen. Laat de wind zijn werk doen en voel de zachte deiningen van het water. Samen met vrienden, familie of collega’s beleeft u een heerlijk dagje weg. Op het water voelt u zich vrijer en meer ontspannen. Dat merkt u ook in de frisse wind die door de oude verstandhoudingen heen waait. De bijzondere sfeer van het IJsselmeer zorgt dat oude vriendschappen weer worden aangewakkerd en familiebanden worden versterkt. Wij van de Catherina van Mijdrecht begrijpen deze werking maar al te goed en hopen u daarom op ons schip, dat al ruim honderd jaar bestaat, te mogen verwelkomen. Lees hier verder om te ontdekken wat het IJsselmeer zo bijzonder maakt en welke belevenis u met ons kunt meemaken.

Het IJsselmeer; een prachtige belevenis
Het IJsselmeer heeft een oppervlakte van ruim 1.100 vierkante kilometer en is daardoor ideaal voor zowel kleine als grotere rondtochten. De omgeving is werkelijk prachtig en het stabiele weer zorgt ervoor dat er altijd wind waait die nodig is voor een dag op het water. Er zijn welgeteld zestien havens te vinden aan het meer die allemaal een bezoekje waard zijn. Het water was vroeger veel onstuimiger en dat zorgt voor spannende verhalen waar de bemanning van de Catherina van Mijdrecht alles van weet. Zeilen op het IJsselmeer als dagtocht is daardoor een echte belevenis. En schijnt het zonnetje goed? Zet dan zeker even het anker uit om lekker een stukje te gaan zwemmen in het zoete water. Wat u ook zoekt, met een dag op het IJsselmeer kunt u het meemaken.

Catherina van Mijdrecht
De Catharina van Mijdrecht is een authentiek schip, het is namelijk een originele klipperaak. Hierdoor waant u zich net als vroeger op een unieke manier het water op. Uiteraard zijn er voldoende moderne gemakken aan boord gebracht, zodat u niets hoeft te ontbreken wanneer u gaat zeilen op het IJsselmeer als dagtocht. We passen de tocht helemaal aan op uw wensen, zodat u de dag krijgt waar u naar op zoek bent. Of u nu wilt zwemmen, cultuur wilt opsnuiven of achter het roer wilt staan, bij ons kan het.

Neem vandaag nog contact met ons op en we verwelkomen u graag aan boord.

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2022 - Catharina van Mijdrecht