Zeilen met een groep

Zeilen met een groep
Teambuilding, een bedrijfsuitje, familiefeest of vriendenvakantie, zeilen met een groep is leuk, spannend, leerzaam en brengt de mensen dichter bij elkaar. Dankzij het zeilen hoeft u niet op één locatie te verblijven maar neemt actief deel aan het vaarverkeer. De omgeving wordt continue anders waardoor er niet alleen veel te zien en te beleven valt, ook de samenwerking zorgt ervoor dat er een echt teamgevoel ontstaat. En dit is precies wat u wilt bereiken met de groep. Of waar u voor kiest tijdens een vriendenvakantie of familiefeest. Want hoe u het ook went of keert: elkaar vertrouwen, nodig hebben en samenwerken is iets wat de mens in het bloed zit. En dat doet u door te zeilen met een groep. Actief of passief deelnemen aan het zeilen met een groep, alles is mogelijk.

De Catharina van Mijdrecht
Wie is de Catharina van Mijdrecht? Dit is een historisch zeilschip van 100 jaar oud, de zogenaamde Dedemster Klipperaak. Deze is ooit ingezet als vrachtschip en halverwege de jaren tachtig vorige eeuw ingezet als passagiersschip. Het zeilschip is uitvoerig gerestaureerd waarbij het interieur nog steeds de authentieke sfeer uitademt. Zeilen met een groep is ideaal op dit zeilschip door de ruimte. Het dagverblijf biedt voldoende ruimte en gezelligheid terwijl de slaapvertrekken of hutten voorzien zijn van een patrijspoort, stromend water en verlichting. Zelfs stopcontacten zijn aanwezig want de mobiele telefoons en camera’s moeten ook opgeladen worden. Zeilen met een groep zal namelijk veel prachtige foto’s opleveren.

Voor een dag of langer
Zeilen met een groep is voor een dag mogelijk, maar ook voor langer. Overdag kunnen er 40 personen meevaren. Er zijn 9 hutten met in totaal 22 slaapplaatsen beschikbaar. Wanneer de groep groter is dan beschikken wij over de mogelijkheid om gebruik te maken van de diensten van collega-vaarders. Zo kunnen er meerdere schepen tegelijkertijd varen. Aan boord is vakkundige bemanning aanwezig. Niet alleen voor de aansturing, maar ook een hapje en een drankje worden volledig verzorgd. Zowel beginnende zeilers als oude rotten in het vak kunnen in samenwerking met de schipper met dit zeilschip overweg. De Catharina bezit een handzame en eenvoudige tuigage. Zeilen op het IJsselmeer op of rond de wadden. Oude havens bezoeken of Zuiderzeestadjes bezichtigen. Zeilen met een groep zorgt voor onvergetelijke momenten.

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht