Weekend zeilen IJsselmeer

Weekend zeilen op het IJsselmeer
Gezellig een weekend zeilen met vrienden, familie of collega’s? De Catharina van Mijdrecht is geschikt voor groepen van 12 tot 22 personen.

Iedereen aan boord!
Een weekend zeilen op het IJsselmeer begint op vrijdagavond om 20:00 uur met het inschepen aan boord. Onder het genot van een welkomstdrankje wordt in overleg met de schipper de route voor het weekend bepaald.

Op de eerste avond van jullie weekendje zeilen blijft het schip ’s avonds afgemeerd in de haven van Monnickendam. Hier hebben jullie de gelegenheid om dit mooie plaatsje te verkennen. Op verzoek is het ook mogelijk om alvast en stukje te varen naar bv Volendam of buiten voor anker te gaan.

Zaterdagochtend na het ontbijt wordt er uitgevaren, de zeilen gehesen en koers gezet naar één van de dorpjes of steden aan het IJsselmeer. Jullie mogen zelf bepalen of je de hele dag wilt zeilen of toch liever wat eerder in de haven van bestemming aankomt.

Zondag na het ontbijt zal de Catharina van Mijdrecht de haven weer verlaten en zeilen we terug naar Monnickendam alwaar we, naar jullie wens in de loop van de middag aankomen.

Complete keukenuitrusting op het schip
De Catharina van Mijdrecht is voorzien van een keuken met alle standaard keukengerei waarvan jullie gebruik kunnen maken. Je kunt het eten en drinken gedurende het weekend dus ook helemaal zelf regelen, en daarmee de kosten beperkt houden.

Weekend zeilen arrangement
Wij bieden ook een compleet verzorgd weekend zeilen aan. Al het eten en drinken wordt dan door onze kok verzorgd, zodat jullie nog meer tijd heeft om te genieten van een heerlijk ontspannen weekend zeilen op het IJsselmeer. En als jullie ’s avonds uit eten willen gaan; bij ons kun je ook kiezen voor halfpension

Extra’s
Het is ook mogelijk om jullie vaartocht af te wisselen met een sportieve of culturele activiteit. Klik hier om alle extra’s te bekijken. 

Contact
Benieuwd naar de prijs van één van onze vaartochten? Vraag hier een gratis offerte op maat aan. Heb je nog een aantal vragen? Neem dan vooral contact met ons op! 

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht