bedrijfsuitje ijsselmeer

Weekend zeilen IJsselmeer

Weekend zeilen op het IJsselmeerweekendje zeilen op het ijsselmeer

Gezellig een weekend zeilen met vrienden, familie of collega’s? De Catharina van Mijdrecht is geschikt voor groepen van 12 tot

22 personen. Een weekend zeilen op het IJsselmeer boek je al vanaf € 119,50 p.p.

Iedereen aan boord!

Een weekend zeilen op het IJsselmeer begint op vrijdagavond om 20:00uur met het inschepen aan boord. Onder het genot van een welkomstdrankje wordt in overleg met de schipper de route voor het weekend bepaald.

Op de eerste avond van jullie weekendje zeilen blijft het schip ’s avonds afgemeerd in de haven van Monnickendam. Hier hebben jullie de gelegenheid om dit mooie plaatsje te verkennen. Op verzoek is het ook mogelijk om alvast en stukje te varen naar bv Volendam of buiten voor anker te gaan.

Zaterdagochtend na het ontbijt wordt er uitgevaren, de zeilen gehesen en koers gezet naar één van de dorpjes of steden aan het IJsselmeer. Jullie mogen zelf bepalen of je de hele dag wilt zeilen of toch liever wat eerder in de haven van bestemming aankomt.

Zondag na het ontbijt zal de Catharina van Mijdrecht de haven weer verlaten en zeilen we terug naar Monnickendam alwaar we, naar jullie wens in de loop van de middag aankomen.

Complete keukenuitrusting op het schip

De Catharina van Mijdrecht is voorzien van een keuken met alle standaard keukengerei waarvan jullie gebruik kunnen maken. Je kunt het eten en drinken gedurende het weekend dus ook helemaal zelf regelen, en daarmee de kosten beperkt houden.

Weekend zeilen arrangement

Wij bieden ook een compleet verzorgd weekend zeilen aan. Al het eten en drinken wordt dan door onze kok verzorgd, zodat jullie nog meer tijd heeft om te genieten van een heerlijk ontspannen weekend zeilen op het IJsselmeer. En als jullie ’s avonds uit eten willen gaan; bij ons kun je ook kiezen voor halfpension.

 

 


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!