Ervaren bemanning

Ervaren bemanning

Aan boord van de “Catharina van Mijdrecht” bent u in de handen van een vakkundige en ervaren bemanning. Met hun jarenlange ervaring weten zij elke zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring te maken. Jos Rodewijk is de schipper die jullie veilig over de woelige baren voert. Danny Honig is de gastvrouw en zorgt er voor dat het jullie op culinair gebied aan niets ontbreekt. Bij gelegenheid wordt het team uitgebreid met ervaren freelancers, bijvoorbeeld voor uw trainingen.

Passie voor water
U bent in handen van een ervaren bemanningGeboren en getogen in het Zuid-Hollands plassengebied leerde ik als snel omgaan met het water. Op mijn twaalfde zeilde ik al zelfstandig. Toen ik later van deze passie voor water mijn beroep kon maken greep ik die kans met beide handen aan.
Op mijn schip draait het om de beleving van mijn gasten. Of ze nu een paar uurtjes of meerdere dagen aan boord zijn, mijn streven is om ze een belevenis mee te geven waar ze het nog lang over zullen hebben. Jong of oud, gepassioneerd zeiler of passieve genieter, iedereen voelt zich thuis op de Catharina van Mijdrecht.
Jos Rodewijk, schipper.

Passie voor lekker eten
Ervaren bemanningAls telg uit een bekend soepmakersgeslacht zat de passie voor  koken al in de genen. Met ouders die bovendien op de Holland-Amerika Lijn voeren combineer ik nu beide werelden door de catering te verzorgen aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Het is altijd een weer een uitdaging om onder de soms lastige omstandigheden aan boord toch een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Met veel creativiteit en passie probeer ik regelmatig nieuwe gerechten uit. Ik ben pas tevreden als mijn gasten het zijn.
Daniëlle (Danny) Honig, catering.


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!