Ervaren bemanning

Aan boord van de “Catharina van Mijdrecht” ben je in handen van vakkundige en ervaren bemanning. Met hun jarenlange ervaring weten zij wat er nodig is om van elke zeiltocht een onvergetelijke ervaring te maken. Jos Rodewijk is de schipper en loodst iedereen aan boort veilig door de ruwe zeeën. Danny Honig is de gastvrouw en zorgt ervoor dat er op culinair gebied niets ontbreekt. Kom je met een grote groep? Dan wordt het team uitgebreid met ervaren freelancers, voor bijvoorbeeld een leerzame training.

Passie voor water
Jos is geboren en getogen in het prachtige Zuid-Hollandse Plassengebied. Hier leerde hij al snel omgaan met water. Zo zeilde hij op z’n twaalfde al zelfstandig. Door zijn groeiende liefde voor het water, had hij er al snel zijn beroep van gemaakt. Wat Jos belangrijk vindt? De beleving van zijn gasten. Of ze nu een paar uurtjes of meerdere dagen aan boord zijn. Jong of oud, gepassioneerd zeiler of passieve genieter, iedereen moet zich thuis kunnen voelen aan boord van de Catharina van Mijdrecht.

Passie voor lekker eten
Daniëlle (Danny) Honig verzorgt de catering aan boord. Ze komt uit een bekend soepmakersgezin. Haar ouders kookte zelfs op de Holland-Amerika Lijn. Geen wonder dus dat ook zij een passie voor koken ontwikkelde. Door de (soms) moeilijke omstandigheden aan boord, kan het een uitdaging zijn om een goede maaltijd op tafel te zetten. Ze probeert echter altijd met veel creativiteit en enthousiasme nieuwe gerechten te bereiden en is ze pas tevreden als haar gasten dat ook zijn.

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht