Zeilvakantie Waddenzee en IJsselmeer

Een zeilvakantie op het originele zeilschip van de tv-serie “Nederland Waterland”. Komende zomer vaart de Catharina van Mijdrecht weer enkele weken met individuele passagiers; hierop kan iedereen zich inschrijven. Een heerlijke zeilvakantie voor jezelf, met je partner of met het gezin aan boord van een groot zeilschip. Een week lang de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren verkennen met als een van de hoogtepunten een hele dag op Terschelling, een van de mooiste Waddeneilanden.

sfeerimpressie_4

Een hele week zeilen en genieten

Gezinsvakantie IJsselmeer en Waddenzee
Weekarrangement inclusief Terschelling, volpension, € 514,50 per persoon, kinderen t/m 12 jaar € 474,50.

Zeilvakantie (zonder kinderen) IJsselmeer en Waddenzee
Weekarrangement inclusief Terschelling, volpension, € 787,50 per persoon.

Reisdata:
Vrijdag 26 juli t/m vrijdag 2 augustus 2024; Zeilvakantie zonder kinderen.
Vrijdag 2 t/m vrijdag 9 augustus 2024; Gezinsvakantie.

zeilvakantie waddenzee
zon zee zeehonden

Individueel meezeilen

Je wilt meezeilen op een origineel zeilschip maar hebt geen zin of de mogelijkheid om een hele groep samen te stellen. Je wilt andere mensen ontmoeten op een ontspannen manier. Samen met je partner of gezin een weekendje meezeilen op een groot zeilschip. Speciaal voor alleenreizende en kleine groepen biedt de Catharina van Mijdrecht verschillende mogelijkheden voor individueel meezeilen.

Pieperrace Volendam
Wedstrijdarrangement
Volpension, € 274,50 per persoon
Dagje meedoen; € 79,50 per persoon
Weekend 5 t/m 7 april 2024

Onvergetelijke Ervaring

De Catharina van Mijdrecht is een prachtige en originele Klipperaak. Aan boord ben je in handen van een vakkundige bemanning. Met hun jarenlange ervaring weten zij elke zeiltocht tot een onvergetelijke ervaring te maken. Jos Rodewijk is de schipper en zal je veilig over de woelige baren voeren. Danny Honig is de gastvrouw die ervoor zorgt dat het je op culinair gebied aan niets ontbreekt.

Representatief

Het traditionele zeilschip de Catharina van Mijdrecht is modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. Maar vooral sfeervol, representatief en mooi. De Catharina van Mijdrecht heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers; daarnaast beschikt het standaard over 18 slaapplaatsen.

Ga je met ons mee op zeilvakantie varen over de Waddenzee?

Sfeerimpressie

© 2024 - Catharina van Mijdrecht