Zeilen tijdens Corona; we mogen weer zeilen!

Met ingang van 23 maart 2022 zijn in Nederland alle coronamaatregelen opgeheven.
Maar na twee jaar van beperkingen staat ons het water letterlijk aan de lippen.
Wij kunnen nu alle hulp gebruiken om de Catharina van Mijdrecht drijvende te houden, hulp in de vorm van boekingen.

Zeilen tijdens Corona; wat is er in 2022 mogelijk?
Komend seizoen willen wij bedrijven en families de kans geven om eindelijk weer eens samen te komen. Collega’s die veel thuiswerken en elkaar alleen via het beeldscherm zien, kunnen elkaar weer ontmoeten en onder het genot van een hapje en drankje een ongedwongen gesprek voeren. Dit alles in de veilige en verantwoorde omgeving van het schip en zonder ongewenste inmenging van buitenaf.

Kosteloos omboeken
Mochten de maatregelen onverhoopt toch weer worden aangescherpt, dan kun je de zeiltocht kosteloos omboeken.

Veilig en verantwoord
Onze gasten brengen het grootste deel van de dag door in de open lucht en in combinatie met een extra hoge mate van hygiëne aan boord kunnen de risico’s op besmetting op ons schip tot een minimum worden beperkt. De bemanningsleden houden gepaste afstand en en zijn gevaccineerd. Het schip wordt voor het begin van de zeiltocht volledig ontsmet en ook tijdens de vaart worden veel gebruikte plekken regelmatig gereinigd. Uiteraard zijn handschoenen, mondkapjes en handontsmettingsmiddel beschikbaar.

Eigen verantwoordelijkheid
Aan boord van de Catharina van Mijdrecht zijn jullie als familie, vrienden of collega’s verantwoordelijk voor elkaar. Wij als bemanning geven jullie de mogelijkheid om veilig en verantwoord een gezellig zeiluitje te ondernemen; wij zullen jullie op de eventuele gevaren wijzen maar zullen niet als ‘corona-politie’ optreden. Houd onderweg rekening met de kwetsbaarsten in jullie gezelschap en besluit om niet mee te varen als je ziekteverschijnselen vertoont.

Jos Rodewijk, schipper.
Danny Honig, catering.

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2024 - Catharina van Mijdrecht