Speciale gelegenheden

Heb je met je collega’s, vrienden of familie iets speciaals te vieren, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen voor elk gezelschap een onvergetelijk zeilevenement organiseren.

Huwelijksbootje
Romantischer kan het niet; je kunt nu letterlijk in het huwelijksbootje stappen. De Catharina van Mijdrecht is een officiële trouwlocatie van de gemeente Waterland. Een ambtenaar van de burgerlijke stand komt aan boord voor de ceremonie rond het ja-woord. Een unieke trouwlocatie midden op het water. Ook het huwelijksfeest kan natuurlijk bij ons aan boord plaatsvinden.

Vrijgezellenfeest
Een vrijgezellenfeestje op het water staat voor gezelligheid en sportiviteit. Nog één keer uit de band springen hoort hier natuurlijk ook bij. En moet de toekomstige bruid of bruidegom “in de boot worden genomen” dan denkt de schipper graag mee.

Asverstrooiing
Symbolisch worden de stoffelijk resten weer terug gegeven aan de elementen. Sinds een paar jaar biedt de wet de mogelijkheid om een asverstrooiing na crematie op het water uit te voeren. Dit is een ontwikkeling waar wij met de Catharina van Mijdrecht op gepaste wijze op in spelen.

Arrangementen
De volledig verzorgde arrangementen zijn onze paradepaardjes. Voor een vast bedrag per persoon bieden wij een passend arrangement met alles erop en eraan. Je weet van te voren precies waar jullie aan toe zijn.

Offerte aanvragen
Laat ons weten wat de wensen zijn dan reageren wij met een offerte op maat.

Stel zelf het arrangement samen
Met een paar muisklikken bereken je nu zelf jullie ideale arrangement.

Huurprijzen
Wil je alleen het schip huren en de catering zelf verzorgen?

Extra’s
Als jullie de vaartocht willen afwisselen met een sportieve of culturele activiteit dan zijn er een heleboel mogelijkheden. Klik hier voor alle extra’s!

Sfeerimpressie

Populaire arrangementen

De ervaring van onze gasten staat centraal aan boord van de Catharina van Mijdrecht. Onder deskundige begeleiding kun je bijvoorbeeld helpen zeilen of zelfs het roer een tijdje overnemen. Ook is er voldoende tijd voor gezellige onderonsjes onder het genot van een heerlijke hapje en drankje.
Dagtocht zeilen
Geniet van een geheel verzorgde dag zeilen op het IJsselmeer inclusief lunch en drankjes. Even een heerlijk dagje uitwaaien met familie, vrienden of collega’s!

MEER INFORMATIE
Dagtocht
Bedrijfsuitje
Kom helemaal tot rust tijdens een extra verzorgde tweedaagse zeiltocht op het IJsselmeer met je collega's of zakenrelaties!

MEER INFORMATIE
Tweedaags bedrijfsuitje
Weekend zeilen volpension
Even een heerlijk weekendje zeilen op het IJsselmeer. In twee dagen tijd geniet je van heerlijke hapjes, drankjes en gezellige onderonsjes!

MEER INFORMATIE
Weekend volpension
Teambuilding
Geniet met je hele team van een geheel verzorgd bedrijfsuitje op het water!

MEER INFORMATIE
Teambuilding

© 2022 - Catharina van Mijdrecht