Zeilvakantie

Zeilvakantie IJsselmeer en Waddenzee
Luxe zeilvakantie Waddenzee en IJsselmeerIndividueel meezeilen op het originele zeilschip van de tv-serie “Nederland Waterland”. Komende zomer vaart de Catharina van Mijdrecht weer enkele weken met individuele passagiers; hierop kan iedereen zich inschrijven. Een heerlijke zeilvakantie voor jezelf, met je partner of met het gezin aan boord van een groot zeilschip. Een week lang de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren verkennen met als een van de hoogtepunten een hele dag op Terschelling, een van de mooiste Waddeneilanden.

Een hele week zeilen en genieten voor slechts € 448,50 per persoon.
(Halfpension op basis van twee personen per kamer.)

Reis data:Zeilvakantie-Waddenzee
Week 1: maandag 16 t/m zondag 22 juli 2018 (niet meer beschikbaar)
Week 2: zaterdag 11 t/m vrijdag 17 augustus 2018

Reisplan
Op de dag van afvaart kan er vanaf 09:30 uur worden ingescheept in Den Oever. Als alle bagage is verstouwd volgen enkele korte veiligheids- en zeilinstructies. Rond 11:00 uur is het trossen los en gaan we richting de eilanden.
Hoe dan verder? De keuze is aan jullie:
Beleef “Nederland Waterland”
In de tv-serie “Nederland Waterland” lieten wij jullie zie hoe mooi Nederland vanaf het water is, op deze reis vol afwisseling kunnen jullie het zelf beleven. Afhankelijk van wind en tij overnachten we op Texel of Vlieland, waar je alle tijd krijgt om heerlijk rond te struinen. Met het volgende tij zeilen we op dag twee naar Terschelling. De volgende dag geniet je daar van een dagje fietsen, de eindeloze stranden en de gezellige terrasjes. De rest van de week zeilen we over de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese meren: Dinsdag komen we na een avontuurlijke Waddentocht aan in Makkum. Woensdag vervolgen we de reis over het IJsselmeer, na een korte tussenstop in Workum gaan we de Friese meren op. We overnachten op een onbewoond eiland, waar we ook van een heerlijke BBQ en kampvuur genieten. Donderdag zeilen we via Stavoren naar Enkhuizen of Medemblik. Vrijdag komen we in de loop van de middag weer aan in Den Oever.
of
Vier eilanden zwerftocht
Hierbij laten we de route vooral over aan het weer, de wind en het tij. Een avontuurlijke Waddentocht waarbij we in ieder geval de Waddeneilanden, Texel, Vlieland, Terschelling en Ameland aandoen. Daarnaast staan (‘s nachts) droogvallen op het Wad, Wadlopen en Zeehonden op het programma. Op een van de eilanden zullen jullie een hele dag de tijd hebben om dit op de fiets te verkennen, de eindeloze stranden en de gezellige dorpjes. Een heerlijke zeiltocht vol afwisseling waarbij we onder goede omstandigheden ook Schiermonnikoog kunnen bereiken.

Zeilvakantie IJsselmeer en Waddenzee
Maaltijden
Dagelijks word er een eenvoudig doch voedzaam en gevarieerd ontbijt- en lunchbuffet geserveerd, inclusief koffie, thee, melk en sap. ‘s Avonds kan je uit eten gaan in het restaurant van je keuze. Jullie kunnen er ook voor kiezen om gezamenlijk een maaltijd aan boord te bereiden, je hebt dus alle vrijheid. Drankjes zijn aan boord te koop; je kunt deze echter ook zelf meebrengen. Om de prijs laag te houden word je zo nu en dan verzocht de kok bij te staan met keukendiensten als afwassen of tafeldekken.

Voorzieningen
Er zijn 7 tweepersoonskamers en 1 vierpersoonskamer aan boord, elk met een eigen wastafel. De comfortabele bedden zijn voorzien van matras met onderlaken en kussen met sloop. Je kunt zelf een dekbed of slaapzak en handdoek meenemen; dekbedden en handdoeken zijn ook aan boord te huur á € 15,00 per set. Er is een gemeenschappelijke douchegelegenheid aan boord. Om de prijs laag te houden verzoeken we je om de kamer na afloop schoon achter te laten.

Bij de prijs inbegrepen
De prijs is inclusief ontbijt, lunch, BTW, havengelden, toeristenbelasting reserverings-en brandstofkosten.

Om een zeilvakantie te boeken kun je ons contactformulier invullen of stuur je een mailtje naar info@catharinavanmijdrecht.nl met je gegevens, onder vermelding van zeilvakantie en je voorkeursweek. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen: 0622 974 117.

Vroeg inchecken
Wil je liever vrijdagavond al aan boord komen? Dat kan: vanaf 21 uur ben je van harte welkom. Extra kosten € 32,50 inclusief ontbijt.
50% Toeslag voor een éénpersoonskamer.
Kinderen t/m 3 jaar gratis, in een reisbedje op je kamer.
Kinderen t/m 12 jaar € 398,50.

Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!