Groepsaccommodatie Amsterdam

Groepsaccommodatie aan het water
Groepsaccommodatie AmsterdamDe Catharina van Mijdrecht kan het hele jaar door worden benut als groepsaccommodatie in Amsterdam. Ben je op zoek naar een originele, interessante en nautische slaapplaats in de buurt? Zoek je tijdelijk voor gasten, medewerkers e.d. een overnachtings-mogelijkheid op locatie? Het slaapschip kan bijna overal komen waar water is.
Neem contact met ons op zodat wij je een passende aanbieding kunnen doen.

Groepsaccommodatie Amsterdam Winter
Buiten het vaarseizoen is het schip beschikbaar als hotelaccommodatie in zowel Amsterdam als Monnickendam.
Klik hier voor de prijzen en voorwaarden

Ook in het vaarseizoen is het schip beschikbaar als groepsaccommodatie.
Prijzen en voorwaarden op aanvraag.

Herfstzeilen
herfstzeilenDe zomer is weer voorbij, maar toch is het dan voor de echte zeiler nog niet afgelopen. De herfst heeft nog veel mooie zeilmomenten. Terwijl buiten de wind blaast gloeit binnen onze kachel. Geen lange zeildagen meer met buitengaats barbecueën, maar welverdiende gezellige avonden aan boord met een hartverwarmende zelfgemaakte pompoensoep, mosselmaaltijd of Captain’s dinner.

Winterzeilen
winterzeilenOok in de winter is de Catharina van Mijdrecht beschikbaar voor een zeiltocht. Het schip heeft centrale verwarming en de keuken serveert de nodige vers gemaakte hapjes en warme drankjes. En mocht het onverhoopt gaan vriezen dan organiseren wij gewoon een schaatstocht over de Gouwzee. Bij terugkomst is er dan erwtensoep, warme chocolademelk en Berenburg.

Representatief
Het traditionele zeilschip de Catharina van Mijdrecht is modern qua comfort, schoon, ruim, warm, begaanbaar en van alle gemakken voorzien. Maar vooral sfeervol, representatief en mooi. Een prima plek voor de ontvangst van relaties!
De Catharina van Mijdrecht heeft een dagcapaciteit van 40 passagiers. Daarnaast beschikt het standaard over 18 slaapplaatsen. Is jullie gezelschap groter? geen nood! Wij kennen als geen ander de mogelijkheden om samen met andere schepen op te varen. Samen voor anker voor een gezellige barbecue aan boord of actief deelnemen aan een sportieve mini-regatta!

 


Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws

Meld je aan en ontvang aanbiedingen per kwartaal in je mailbox!